TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ballıklıoğlu: Seyhan’da insana dokunan hizmetler yapıyoruz

Seyhan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Volkan Ballıklıoğlu, insana dokunan hizmetler yaptıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 11:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 14:16
Kaynak: BÜLTEN
Ballıklıoğlu: Seyhan’da insana dokunan hizmetler yapıyoruz

ADANA(İLKHABER)- Seyhan Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Volkan Ballıklıoğlu, belediyenin sağlık ve veterinerlik hizmetleri ile topluma dokunan hizmetler sunduğunu ifade etti. Ballıklıoğlu, bu hizmetlerin arasında Evde Sağlık Bakım Birimi, Veterinerlik Birimi, Sağlık Kart, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Diyetisyen Hizmetleri, Fizik Tedavi hizmetleri, Bakım ve Kısırlaştırma gibi hizmetlerin bulunduğunu açıkladı. Ayrıca, sokak hayvanlarını besleme ve bakım hizmetlerini sürdürdüklerini ve sokak hayvanları için "Sokak Hayvanları Bakım ve Kısırlaştırma Merkezi"nde günlük olarak 20 kedi ve 4 köpeği kısırlaştırdıklarını belirtti.

Veterinerlik hizmetlerinde kısırlaştırma, bakım, tedavi gibi hizmetler sunduklarını dile getiren Ballıklıoğlu, sokak hayvanlarının tedavisinden tutun, kuşlar dahil farklı türlerin tedavisine kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini vurguladı. Ballıklıoğlu ayrıca, evde sağlık bakımı, fizik tedavi, diyetisyenlik hizmetlerinin de yerinde sunulduğunu belirtti.

Seyhan Belediyesi'nin bu hizmetlerinin insanlara ve sokak hayvanlarına dokunduğunu vurgulayan Ballıklıoğlu, deprem bölgelerine sundukları destekten de bahsederek, Hatay depremi sırasında sokak hayvanlarına yardım ettiklerini ve depremzedelere yardım sağladıklarını ifade etti. Ballıklıoğlu, ayrıca kurban bayramlarında kurban satış noktaları hazırlayarak kesim hizmeti sunduklarını ve bu hizmeti ücretsiz verdiklerini belirtti.

Seyhan Belediyesi'nin bu hizmetlerle toplumun ihtiyaçlarına cevap verdiğini ve insanlara yardımcı olduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.