TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Aşar: Hedefimiz 2. Lig

TFF 3’üncü Lig 1'inci Grup’ta mücadele eden Mardin 1969 Spor’da alınan galibiyet sonrasında Başkan Rıdvan Aşar, takımlarının 3’ligde misafir olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2023 17:56
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Aşar: Hedefimiz 2. Lig

Adnan AVUKA

MARDİN (İLKHABER) - - TFF 3’üncü Lig 1'inci Grup’ta mücadele eden Mardin 1969 Spor’da alınan galibiyet sonrasında Başkan Rıdvan Aşar, takımlarının 3’ligde misafir olduğunu söyledi.

Mardin 1969 Spor’un Karabük İdmanyurduspor galibiyeti sonrası açıklamalarda bulunun Başkan Rıdvan Aşar, Mardin’in hak ettiği bir ligde oynaması gerektiğini ifade etti. Aşar, “İlk günden beri mücadelemiz Mardin’in hak ettiği ligde oynaması. Bu güzel taraftarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir üst lige çıkacağız. Mardin’in hedefi üst ligler. Maç günü çok güzel bir ortam vardı. Taraftarımız da Cumartesi olmasına rağmen stada gelerek takımına destek verdi. Sayın valimiz, Milletvekilimiz Faruk Kılıç da bize destek verdi. Bu sene bir birliktelik oluşturup hep birlikte 2. Lig’e çıkacağız inşallah. Bizim hedefimiz 2. Lig’e yükselmek. Bu Mardin için bir gerekliliktir. Baktığımız zaman sadece sosyal faaliyet olarak futboldan başka bir aktivitemiz yok. Tek aktivitemiz Mardin 1969 Spor maçları. İnşallah bu güzel taraftarımız, teknik heyetimiz ve futbolcularımızla bir üst lige çıkacağız. Bölge futbolunun sesi olan TRT Kurdi’ye de teşekkür ediyoruz. Sesimizi duyuran TRT Kurdi’yi çok önemsiyoruz. Geçtiğimiz yıl amatörde de TRT Kurdi bizimleydi. Bunun için minnettarız” şeklinde konuştu.

TFF 3’üncü Lig 1'inci Grup’ta mücadele eden Mardin 1969 Spor’un Teknik Direktörü Cevdet Uzunköprü, kendi sahalarında 3 puan almalarının önemli olduğunu söyledi. Uzunköprü, “Geçimiz sene bölgesel lige düşen bir Mardin 1969 Spor vardı. Şehirdeki atmosfere baktığımızda heyecanını kaybetmiş bir taraftar vardı. Onları  bölgesel ligden çıkıp 3. Lig’e çıkardık. O heyecan tekrar geri gelecek. Maça baktığımız zaman Karabük İdmanyurdu çok iyi bir takım. Bizim gibi 3. Lig’e yükselen ve çok güçlü transferleri vardı. Karabük ilk yarıda çok iyi mücadele etti. Onları da tebrik ediyorum. İkinci yarıda oyun üstünlüğü bizim elimizdeydi. Maçtan 3 puanla ayrıldık. Özellikle taraftarımızın önünde 3 puanı almak çok güzel bir duygu. Bu galibiyeti taraftarımızı armağan ediyoruz. Futbolcularımı kutluyorum. Artık önümüzdeki Talas maçına çalışacağız. Özellikle sezon başından beri bizi hep destekleyen, Rıdvan başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine, TRT Kurdi’ye, yerel basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.