TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çay, Kamışlı'da SKM açtı

Yeniden Refah Partisi Pozantı Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Mustafa Çay, Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 17:13
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Çay, Kamışlı'da SKM açtı

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Çay, boğaz mahallelerinin merkezi olan Kamışlı’da Seçim Koordinasyon Merkezi açtı.

Seçim koordinasyon merkezi kesilen kurban ile açıldı. Açılış sonrasında Başkan Adayı Mustafa Çay, seçim aracından hoparlörle Kamışlılı vatandaşlara seslenerek, yapılan çalışmaları ve projelerini anlattı.

ÇAY: KAMIŞLI BU DÖNEM TURİZME DOYACAK

Seçilmesi durumunda yeni dönemde Kamışlı ve boğaz mahallelerdeki projelerine ağırlık vereceğini dile getiren Başkan Adayı Mustafa Çay, “Fen ve imar işleri müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz ve mimarlarımızla birlikte Kapuz Kanyonuna gelerek çekimler yaptık ve istişarelerde bulunduk. Gerekli dron çekimleri yaparak alanı havadan kontrol ettik. Şimdi mimarlarımız çalışıyor. Yapılacak küçük köprüler ve yer tesviyeleriyle birlikte belirli alanlara yerleştireceğimiz piknik masalarımızla halkımız rahatla gelip buralarda dinlenebilecekler" diye konuştu.

ÇATALOLUK PROJESİ DE HAZIR

Yine Kamışlı’da bulunan Çataloluk mevkiinde vatandaşların piknik yaptığı alanı da ekibiyle birlikte ziyaret ederek incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Çay, “Bu alana yapacağımız küçük dokunuşlarla halkımız daha da rahat edecek. Edindiğim bilgiye göre zaten halkımız burada piknik yapıyorlarmış. Birkaç tane de piknik masası var. Biz de ekibimizle birlikte küçük dokunuşlar yaparak doğayı bozmadan halkımızın daha iyi hizmet almasını sağlayacağız” dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.