TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Çay, Pozantı halkının acılarına ve sevinçlerine ortak oluyor

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, ilçe halkının üzüntülü ve sevinçli günlerinde de yanlarında olmayı ihmal etmiyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2023 10:31
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2023 10:48
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Başkan Çay, Pozantı halkının acılarına ve sevinçlerine ortak oluyor

Çukurova'dan Anadolu'ya geçiş noktasındaki Adana'nın Pozantı ilçesi Belediye Başkanı Mustafa Çay, klasik belediyecilik hizmetlerinin ötesinde projelere imza atmanın yanı sıra, sosyal kişiliği ile de dikkati çekiyor. Pozantı halkının acılarını paylaşan Başkan Çay, mutlu günlerinde de yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak oluyor.

Pozantı ilçesinde Belediye Başkanı olarak 3. döneminin görev sonuna yaklaşan ve gelecek dönemdeki yerel seçimler için partisine yeniden adaylık başvurusunda bulunan Başkan Mustafa Çay, insan odaklı projelerin yanı sıra, renkli kişiliği ile de tanınıyor.

Belediyelerin temel görevinin sadece kentlerin alt ve üst yapılarına yönelik faaliyetler olmadığını her fırsatta dile getirmeye çalışan Başkan Mustafa Çay, klasik hizmetlerin ötesinde projelerle gündeme geliyor.

Tarihteki birçok medeniyetin izlerini taşıyan, Adana ve Çukurova'dan Anadolu'ya geçiş noktasındaki Pozantı'nın yerel kaynaklarının artırılarak yörenin kalkınmasını konusunda çaba gösteren Başkan Mustafa Çay, sosyal belediyecilik anlayışıyla insan odaklı yaklaşımlarda bulunuyor.

Sosyal ve kültürel mirasın gelecek kuşaklara aktarılması noktasında da yoğun mesai harcarken sportif faaliyetlere de önem veren Başkan Çay, bunlarla kalmayarak Pozantı halkının acılarını paylaşıp, mutlu günlerinde de yalnız bırakmıyor.

Başkan Çay, Pozantılı hemşerilerinin hayata veda eden yakınlarının cenaze törenlerine katılırken, nişan ve düğün törenlerin de sevinçlerine ortak oluyor.

Halk müziği tutkunu

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Türk Halk Müziği'ne olan tutkusuyla da öne çıkıyor. Pozantı Belediyesi olarak düzenledikleri halk konserlerinde sanatçılara eşlik ederken genç çiftlerin nişan ve düğün törenlerini aksatmıyor.  Başkan Çay, törenlerde sık sık mikrofonu alarak sahneye çıkıyor ve seslendirdiği türkülerle bulunduğu ortamı coşturuyor.

Türkülerin, Türk toplumunun özelliklerini, tarihini, gelenek ve göreneklerini en güzel şekilde yansıtan unsurlar olduğunu ifade eden Başkan Çay, "İnsana ait tüm duyguları içeren türküler, aynı zamanda Türk toplumunun kültürel ve sosyo-ekonomik yaşamını yansıtan değerlerdir. Ben de sevgili Pozantılı hemşerilerim mutlu anlarında onları kırmayarak kültürümüzde önemli yeri olan türkülerimizi seslendiriyorum" diyor.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.