TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Geylani gençlerle iftar sofrasında buluştu

BİTLİS’İN TATVAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET EMİN GEYLANİ, PROF. DR. FUAT SEZGİN BİLGİ EVİ’NDE GENÇLERLE İFTAR SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİ.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2023 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2023 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Geylani gençlerle iftar sofrasında buluştu

BİTLİS (İHA) – Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Prof. Dr. Fuat Sezgin Bilgi Evi’nde gençlerle iftar sofrasında bir araya geldi.

İftar sofrasında gençlerle orucunu açan Başkan Geylani, onlarla bir süre sohbet edip sorunlarını dinledi. Yaptığı ve yapacağı projelerden bahsederek görüş ve önerileri dinleyen Başkan Geylani, “Bugün bilgi evimizdeki gençlerimizle iftar programı yaptık. Hasbihal edip sohbet ettik ve onları dinledik. Bilgi evimiz çok fonksiyonel bir yer. Burada hem sosyal sınıflarımız var hem robotik kodlama sınıflarımız var. Aynı zamanda halk eğitim destekli matematik, fizik, geometri ve ona benzer sayısal ve sözel sınava hazırlık kurslarımız verilmekte. Bilgi evimizde 500’ü aşkın öğrencimiz faydalanıyor. Ben tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Bu vesileyle tüm Türkiye’nin ve İslam âleminin de Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.