TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karalar,'' CHP’lilerin türban ile ilgili bir sorunu yok''

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 22:34
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 22:34
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Karalar,'' CHP’lilerin türban ile ilgili bir sorunu yok''

AYDIN GÖKÇEOĞLU-ÖZEL HABER

ADANA(İLKHABER)-Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sorularını yanıtlayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar seçime ilişkin açıklamalarda bulundu. Konuşulan konu başlıkları şöyle..

Biz Türbana düşman değiliz

CHP’lilerin türban ile ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayan Karalar,’’ CHP İktidara gelirse türbanı tekrar yasaklar korkusu var. Aksine böyle bir düşüncemiz olsa kadrolarımızda başörtülü kadınları çalıştırmazdık, şuan her kesime hitap ediyoruz aramızdaki duvarlar kalktı.’ dedi.

Ak Parti seçmeninin hizmetlerimiz sonucu önyargıları kalktı

2019 seçimlerinde Belediyeleri kazandıktan sonra Ak Parti seçmenine ulaştıklarını söyleyen Zeydan Karalar, ‘’Ak Parti seçmenine ulaşmamız sonucu Kemal Kılıçdaroğlu’nu kardeşlik dili de bunda etkili oldu. Genel başkanınızın siyasi tarzı 2019 seçimlerini kazanmamızda etkili oldu. Sadece oy verene değil herkese hizmet verdik. Ben bana 4 oy çıkan köye bile hizmet ettim. Parayı çok iyi kullandım, israf etmediğimi gören seçmen bize güvendi.’’ dedi.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy’un Millet ittifakına yönelik Fetö ve Pkk üzerinden ithamlarda bulunuluyor bu konu hakkında ne diyeceksiniz sorusuna cevaben Karalar,’’ Bu bizim için bir suçlama bir iddia olamaz. Cumhuriyet Halk partimiz Misak-ı Milliye inanan ve Lozan’ı referans sayan, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyetin tekrar ayarlarına dönmesini sağlayan ve mücadelesini veren bir siyasal partidir. Bu değerlerinden vazgeçmesi mümkün değildir ‘’ diye ekledi.

Personellerimizin Terörle Alakası yoktur

Bir gazetenin Fetö ve Pkk kapsamında kamudan çıkarılan personele toplu taşımayı ücretsiz yaptı yönünde ortaya attığı iddiaya Karalar tamamen komedi diyerek ‘’ Adana Büyükşehir Belediyesi meclisten karar alarak kendi işçilerine toplu taşımayı ücretsiz sağlıyor. Bu mecliste Ak Parti ve MHP’nin de oyları var. Bu personellerin terörle alakası yok kanun hükmünde kararname ile şirketlere alınan işçiler bunlar’’ diyerek iddiaları yalanladı.

Ben Adana’yı ve Adanalıları bırakamam

Yerel siyasete devam edeceğini belirten Karalar Adana’yı ve Adanalıları bırakamayacağını söyleyerek iktidar olduklarında ‘’hem Adana zenginleşecek hem de Türkiye zenginleşecek ‘’dedi. Bunun yanı sıra iktidara gelirlerse metroyu 4 senede hizmete sokacaklarının da müjdesini verdi.

Millet İttifakı gelirse Adana’da Kentsel Dönüşüm hızlanır diyerek Adana’nın yüzde 65 oranında binaların yenilenmesi gerektiğini vurguladı.

Ramazandan sonra miting müjdesi veren Karalar Ekrem İmamoğlu Ve Mansur Yavaş’ında gelmesi için davette bulunacağını belirtti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.