TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karalar: "Filistin Devleti" zorunlu hale geldi

Adana Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk günü gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Karalar: "Filistin Devleti" zorunlu hale geldi

CANSU ERSOY

ADANA (İLKHABER) - Adana Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın ilk günü gerçekleşti. Oturumun açılışında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Filistin Devleti zorunlu hale geldi. Tabi burada Türkiye önemli bir ülke. Bir an önce kanın durması ve gerçekten Filistinlilerin hak ettiği devlete kavuşması için Türkiye'nin attığı adımı da destekliyoruz" dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın birinci oturumu gerçekleşti. Oturumun başkanlığını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı. Gerçekleşen oturumda birçok konu konuşuldu. Şu an tüm dünyanın gündeminde yer alan konulardan biri olan İsrail-Filistin çatışmasına da değinildi.

Başkan Karalar Filistin Devleti Zorunlu Hale Geldi

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, "Filistin'de meydana gelen olaylar hepimizin ortak acısını tekrar depreştirdi" diyen Başkan Karalar, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Filistin halkının yıllarca çektiği eziyetin bitmesiyle ilgili Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi Filistin Devleti zorunlu hale geldi. Tabi burada Türkiye önemli bir ülke. Çok feci bir durum. Bir an önce kanın durması ve gerçekten Filistinlilerin hak ettiği devlete kavuşması için Türkiye'nin attığı adımı da destekliyoruz."

"FİLİSTİN'DE YAPILAN VAHŞET HEPİMİZİ ÜZÜYOR"

Büyükşehir Belediyesi MHP'li Meclis Üyesi Cemal Demirdağ da konuyla ilgili şunları söyledi:

"Filistin'de şu anda bir kıyamet kopuyor. Orada yaşanan hadise basit bir hadise değildir. Bu hadise bir milletin yok olma hadisesi. Gerçek anlamda atılan bombalar, yapılan vahşet hepimizi üzüyor. Bir müslüman Türk milletinin evladı olarak Filistin'de olan olayları kınıyorum. Ve Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bunun karşılıklı görüşmelerle bir an önce bitmesini temenni ediyorum.

Başkan Karalar Filistin Devleti Zorunlu Hale Geldi 2

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.