TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocaispir şantiyede işçilerle buluştu

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye şantiyesinde işçilerle buluştu. Başkan Kocaispir, “Daha güzel, daha modern, daha yaşanabilir bir Yüreğir için çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2023 13:21
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2023 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Kocaispir şantiyede işçilerle buluştu

ADANA (İLKHABER) - Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, belediye şantiyesinde işçilerle buluştu. Başkan Kocaispir, “Daha güzel, daha modern, daha yaşanabilir bir Yüreğir için çalışan personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, sabah erken saatte şantiyede mesaiye hazırlanan işçileri ziyaret ederek sürpriz yaptı. Birim müdürleri ile birlikte şantiye ziyaretini gerçekleştiren Başkan Kocaispir, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İşçilerle tek tek tokalaşıp sohbet ederek işlerinde kolaylıklar dileyen Başkan Kocaispir, ilçeyi güzelleştirmek adına gösterdikleri gayret ve emeklerinden dolayı teşekkür etti. İncelemeler sırasında keyifli anların da yaşandığı ziyarette Başkan Kocaispir işçilerle birlikte langırt oynadı.

1-149

Belediye birimlerini sık sık ziyaret ederek personeliyle bir araya gelmeyi sürdüreceğini belirten Başkan Kocaispir, “Yüreğir Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Yüreğir’imize ve 107 mahallemize hep birlikte hizmet ediyoruz. Daha güzel, daha modern, daha yaşanabilir bir Yüreğir için fedakârca ve özveriyle çalışan tüm personelime teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.