TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kocaispir'den öğrencilere ziyaret

2023-2024 eğitim-öğretim yılında ilk ders zili çalarken Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, yeniden okullarına kavuşan öğrencileri okulun ilk günü yalnız bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2023 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2023 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Kocaispir'den öğrencilere ziyaret

ADANA (İLKHABER) – Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk gününde Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu'nu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Yüreğir Kaymakamı Mehmet Aksu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çelik 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılının ilk gününde Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’nu ziyaret ederek tatil sonrası ilk derslerinde öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. 

Başkan Kocaispir'den öğrencilere ziyaret 3

Başkan Kocaispir, okul bahçesinde düzenlenen tören ve etkinliklerin ardından sınıfları ziyaret ederek çocuklarla sohbet etti. Öğrencilere başarılı bir eğitim dönemi temennisinde bulunan Başkan Kocaispir, anne, baba ve öğretmenlerinin sözlerini dinlemeleri yönünde nasihatlerde bulundu.

Başkan Kocaispir, “Derslerinize çalışmanızın yanında boş zamanlarınızda kitap okuyarak kendinizi sürekli yenilemelisiniz. Sizleri tekrar okullarınızda, sınıflarınızda gördüğüm için çok mutlu oldum. Hepinize derslerinizde zihin açıklığı diliyorum. Yeni eğitim öğretim dönemi hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Başkan Kocaispir'den öğrencilere ziyaret

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.