TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batmanlı taekwondocular dereceyle döndü

BATMAN GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜN 2022-2023 OKUL SPORLARI FAALİYET PROGRAMINDA YER ALAN ‘TAEKWONDO İL ŞAMPİYONASINDA' DERECEYE GİREN SPORCULAR, ERZİNCAN'DA YAPILAN GRUP MÜSABAKALARINDA DA BAŞARI ELDE ETTİ.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2023 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2023 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Batmanlı taekwondocular dereceyle döndü

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2022-2023 Okul Sporları Faaliyet Programında yer alan ‘Taekwondo İl Şampiyonasında’ dereceye giren sporcular, Erzincan’da yapılan grup müsabakalarında da başarı elde etti.

Erzincan’da yapılan grup müsabakalarında genç erkeklerde 45 kiloda Semih Çelik ve genç kadınlarda 55 kiloda Bahar Çiçek, üçüncü olmayı başardı. Grup müsabakalarında ilk üçe giren Batmanlı sporcular, önümüzdeki günlerde Zonguldak’ta yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Taekwondo İl Temsilcisi Habip Çelik, hedeflerinin finalde Türkiye dereceleriyle dönmek olduğunu söyledi. Çelik, "Taekwondo branşımızda son zamanlarda ciddi anlamda gelişme yaşıyoruz. Bu branşa ilginin artması başarıyı da beraberinde getiriyor. Sporcularımızla Türkiye finalleri için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.