TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bayram: Geri dönüşüm sitesinin yaraları sarılacak

Adana’nın Sarıhamzalı mahallesinde faaliyet gösteren geri dönüşüm tesislerinde meydana gelen yangın sonrası Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, tesislerde incelemelerde bulunarak, işyeri sahiplerinden felaketin boyutu hakkında bilgi aldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2023 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2023 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Bayram: Geri dönüşüm sitesinin yaraları sarılacak

ADANA (İLKHABER) - Adana’nın Sarıhamzalı mahallesinde faaliyet gösteren geri dönüşüm tesislerinde meydana gelen yangın sonrası Adana Ticaret Odası Başkanı Yücel Bayram, tesislerde incelemelerde bulunarak, işyeri sahiplerinden felaketin boyutu hakkında bilgi aldı.

ATO Başkanı Yücel Bayram yaptığı açıklamada, “Öncelikle yangından zarara gören geri dönüşüm firmalarımıza ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Yaşanan felaketin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Yangından can kaybımızın olmaması en büyük tesellimiz. Tüm çalışmaları yakinen takip ediyoruz, hasar tespit çalışmaları yine Valiliğimizin öncülüğünde devam etmektedir. İş dünyasının en büyük meslek kuruluşu olan Adana Ticaret Odası hasar gören işyerlerinin bir an önce hayata geçmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazdır” dedi.

ATO Başkanı Bayram, “Yangın felaketinin hemen ardından olay yerinde Üyelerimizle hızlı bir görüşme gerçekleştirdik ve incelemelerde bulunduk. 6 işyeri 12 bağımsız bölüm tamamen kullanılamaz halde. Bu üretim tesislerinin bir an önce ayağa kalkması gerekmektedir. Girişimlerimize hız vermiş durumdayız. Ticaret Bakanımız Sn. Ömer Bolat’a, Adana ziyareti esnasında hazırlamış olduğumuz raporu takdim ettim. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sn. Ömer Çelik ve Adana Milletvekillerimize de yaptığımız hasar raporunu sunuyorum. Ayrıca gelecek hafta Ankara’da yapacağımız görüşmelerde yine bu konunun üzerinde duracağız. Tüccarımızın yaralarının sarılması, desteklerin sağlanması ve üretim tesislerinin hızla hayata geçmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Üretim çarklarının bir dakika bir durmasını göze alamayız. Bu yüzden vakit kaybetmeden tüm girişimlerimizi hızla gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.