TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Belediye İş'ten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Belediye İş Sendikası Şube Başkanı Kemal Azak ve yönetimini ağırlayarak, yeniden seçilmesinin ardından işçilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 11:29
Kaynak: Haber Merkezi
Belediye İş'ten Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a ziyaret

Tepebaşı Belediye Başkanı Dr. Ahmet Ataç, Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Kemal Azak ve beraberindeki yönetim heyetini makamında ağırladı. Azak, Başkan Ataç'a 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde yeniden seçilmesi dolayısıyla hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında konuşan Azak, Başkan Ataç'ın her döneminde emek ve emekçinin yanında olduğunu vurgulayarak, yeni döneminde de aynı şekilde işçilerin yanında olacağına inandıklarını belirtti. Başkan Ataç'a başarılar dileyen Azak, yeni dönemde işbirliği içinde olmayı ve çalışmaları birlikte sürdürmeyi temenni etti.

Başkan Ataç ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geçen 20 yıl içerisinde Tepebaşı'nın önemli gelişmeler kaydettiğini ve Türkiye'de örnek gösterilen bir ilçe haline geldiğini ifade etti. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Ataç, çalışanların, emekçilerin ve sendikanın desteğinin önemine vurgu yaparak, her zaman emek ve emekçinin yanında olacaklarını belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.