TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu iş için iyi derecede yüzme bilmek şart

Antalya merkezli tatil havayolu SunExpress, dönemsel kabin memuru ilanı açtı. İş başvurusunda bulunacak adaylarda aranan kriterlerde, iyi derecede yüzme bilme şartı da yer alıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2023 13:22
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2023 13:22
Kaynak: Haber Merkezi
Bu iş için iyi derecede yüzme bilmek şart

(İLKHABER) - Türk Hava Yolları ve Lufthansa'nın eşit ortaklığında 1989 yılında Antalya'da kurulan SunExpress, dönemsel kabin memuru ilanı açtı. İş başvurusunda bulunacak adaylarda aranan kriterlerde, iyi derecede yüzme bilme şartı da bulunuyor.

SunExpress'in ilanına göre, 400 kabin memuru alımı yapılacak. Kabin memurları 2024 yaz döneminde Antalya veya İzmir’de çalışma imkânı bulacak. Mülakatlar ise Kasım 2023’te başlayacak.

İş başvurusunda bulunacak adaylarda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve en az lise mezunu olmak, iyi derecede Türkçe ve İngilizce bilmek (ek dil tercih sebebidir), kadın adaylar için 1.55 - 1.80 metre, erkek adaylar için 1.60 -1.85 metre boy aralığına ve uygun boy-kilo orantısına sahip olmak, aynı zamanda iyi derecede yüzme bilme kriterleri aranacak.

Kriterlere uygun adaylar SMS ya da e-posta yoluyla sınava davet edilecek. Ardından aday adaylarına online ortamda İngilizce seviye tespit sınavı yapılacak ve bu kısmı geçen aday adaylarına yine online olarak İngilizce pratik değerlendirmesi yapılacak. Bu sınavdan da başarılı olan adaylardan yetkinlik envanteri istenecek.

Bu aşamaları tamamlayan adaylar, kurul mülakatına çağrılacak. 45 dakika sürecek bu mülakat yüz yüze gerçekleştirecek.

Başvuru ve detaylarına, havayolunun kariyer sitesinde yer aldığı bildirildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.