TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇEAŞ Anadolu Lisesi Deniz Küreği şampiyonasında Türkiye 2'nciliği kazandı

ÇEAŞ Anadolu Lisesi, Okullararası Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası'nda erkek takımıyla birincilik, kız takımıyla ise Türkiye 2'nciliği başarısı elde etti.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
ÇEAŞ Anadolu Lisesi Deniz Küreği şampiyonasında Türkiye 2'nciliği kazandı

ÇEAŞ Anadolu Lisesi'nin gururlandıran haberi geldi! Okulun erkek deniz kürek takımı, 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul Haliç'te düzenlenen Okullararası Deniz Küreği Türkiye Şampiyonası'nda birincilik kürsüsüne çıktı. Kız takımı ise Türkiye 2.si olarak büyük bir başarıya imza attı.

ZORU BAŞARAN ÖĞRENCİLER

Beden Eğitimi Öğretmeni ve Kürek Antrenörü Tekin Müştekin'in önderliğinde haftanın 5 günü antrenman yapan öğrenciler, zorlu şampiyonaya hazırlanmak için büyük bir emek sarf ettiler. Bu özveri ve çabaları da karşılığını fazlasıyla aldı.

ÇEAŞ Anadolu Lisesi Deniz Küreği şampiyonasında Türkiye 2. Ligi'nde yer aldı 2

BAŞARININ MİMARI: TEKİN MÜŞTEKİN

Başarının mimarı olarak değerlendirilen Tekin Müştekin, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

"Zorlu yarıştan istedikleri sonucu almanın mutluluğunu yaşadıklarını, kız ve erkek takımının büyük bir özveri ve çabayla bu zorlu yarışmaya hazırlandığını, bu başarıda sadece öğrencilerin değil, ailelerinin de önemli desteği olduğunu ifade ederek, “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Emek olmadan başarı gelmez. Soğuk-sıcak demeden, her türlü hava şartlarında sıkı bir çalışma yaptık. Ter döktük. Zorlandık, emek sarfettik. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi ‘Başarı; başarabileceğim diyenlerindir’ sözünü kendimize şiar edindik. Nihayetinde hem Adana’mız hem de okulumuz adına büyük bir başarı elde ettik” dedi."

ÇEAŞ Anadolu Lisesi Deniz Küreği şampiyonasında Türkiye 2. Ligi'nde yer aldı 3

Tekin Müştekin, ÇEAŞ Anadolu Lisesi'nin sadece akademik yönden değil, aynı zamanda sosyal ve sportif alanda da başarılı bireyler yetiştirmeye devam edeceğini vurguladı. Hedeflerinin, çok boyutlu düşünebilen, disiplinli ve ekip çalışmasına uygun bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.