TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cemal Demirdağ, Adana'yı Afganistan ve Pakistan'a benzetti

"Afganistan, Pakistan'da gördüğümüz manzaraların aynısı buralarda var"

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Cemal Demirdağ, Adana'yı Afganistan ve Pakistan'a benzetti

Cansu Ersoy

ADANA(İLKHABER)- Adana Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumu tamamlandı. Toplantıda birçok konu konuşuldu. Gündem dışı konuşma yapan Meclis Üyesi Cemal Demirdağ, "Oradan acaba Yol İşleri Daire Başkanı, yol müdürleri ya da  belediyede çalışan hiçbir görevli geçmiyor mu? Onların gerçekten buraları görmelerini istiyorum. Eğer giderlerse oranın güvenlik açısından ne kadar kötü durumda olduğunu görecekler. Aşağılamak bağlamında söylemiyorum ama Afganistan, Pakistan'da gördüğümüz manzaraların aynısı burada var" dedi.
Adana Büyükşehir Belediyesi'nin bu ayki meclis toplantsının ikinci günü tamamlandı. Meclis Toplantısında gündem ve gündem dışı birçok konu konuşuldu, tartışıldı. Gündem dışı söz alan Meclis Üysi Cemal Demirdağ, Adana'nın bazı bölgelerindeki yol ve ışıklandırma sıkıntılarını gündeme taşıdı.
Cemal Demirdağ, "Adana-Ceyhan yolu üzerindeki durumu özellikle Serdar Seyhan ve Askeri Dağlı'nın gerçekten görmesini istiyorum. Keresteciler Sitesi'nin karşısındaki orta refüjleri ve dönme noktalarını, onu hemen geçince mobilyacılar sitesi ve İncirlik'ten Adana'ya doğru gelirken ikaz ışıkları var, bunları gerçekten görmenizi istiyorum. Bu ışıklar yola doğru yatmış ve o kadar kötü ki... Anlatamam" dedi.
Aynı şekilde Asri Mezarlığı'nı geçinde ileride DSİ'ye bağlı bir kanal olduğundan ve bu kanalda var olan güvenlik sorunlarından bahseden Demirdağ, "Oradan acaba Yol İşleri Daire Başkanı, yol müdürleri ya da  belediyede çalışan hiçbir görevli geçmiyor mu? Onların gerçekten buaraları görmelerini istiyorum. Eğer giderlerse oranın güvenlik açısından ne kadar kötü durumda olduğunu görecekler. Aşağılamak bağlamında söylemiyorum ama Afganistan, Pakistan'da gördüğümüz manzaraların aynısı burada var" diye belirtti.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.