TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyhan Belediyesi kreşi, miniklere ayrıcalıklar sunuyor

Başkan Erdem, Ceyhan Belediyesi Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde, 3-6 yaş arası miniklerin geleceğe güvenle hazırlandığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2023 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2023 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ceyhan Belediyesi kreşi, miniklere ayrıcalıklar sunuyor

NİLGÜN TAZE

ADANA (İLKHABER)- Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan Belediyesi Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi'nde miniklerin geleceğe güvenle hazırlandığını bildirdi.

Başkan Erdem, kreş ve gündüz bakımevinde tam ve yarım gün olmak üzere iki ayrı zamanlamada yüzlerce ailenin çocuklarının hem barınma ve eğitim hem de öz bakım ve gelişim uygulamalarından faydalandığını söyledi.

Yılın 12 ayı boyunca tam ve yarım gün olmak üzere iki ayrı zamanlamada yüzlerce ailenin çocuklarının hem barınma ve eğitim hem de öz bakım ve gelişim uygulamalarından faydalandığını belirten Başkan Erdem, kreş ve gündüz bakımevindeki miniklere her gün sabah 09.00'da kahvaltı, öğlen 12.00'da yemek verildiğini, 13.00-15.00 saatleri arasında gündüz uykusunu alan çocukların saat 15.00'da ara öğünle beslendiğini söyledi.

Yemek listesinin aylık olarak tüm velilere gönderildiğini vurgulayan Başkan Erdem, "Kreş ve bakımevimizdeki yemekler profesyonel aşçılar tarafından yapılıyor. Şu anda öğrencilerimiz adaptasyon sürecine dahil edildi. Çocuklarımızın geleceğe güvenle hazırlanmaları için hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyoruz" diye konuştu.

Tecrübeli eğitmenler tarafından, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitim Genel Müdürlüğü'nün oluşturduğu programları esas alan kreşin çocukların gelişimine büyük katkı sunduğunu dile getiren Başkan Erdem, "Kreş ve gündüz bakımevimiz 3-6 yaş grubu minik yüreklerin sıcak yuvası olmaya devam edecek" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.