TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyhan'da Cumhuriyet coşkusu hatıra ormanı ve resim yarışmasıyla taçlandı

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını özel etkinliklerle kutlayan Ceyhan Belediyesi, bu coşkuyu hatıra ormanı ve resim yarışması ile taçlandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Ceyhan'da Cumhuriyet coşkusu hatıra ormanı ve resim yarışmasıyla taçlandı

EMRE EKİCİ

ADANA (İLKHABER) - Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını özel etkinliklerle kutlayan Ceyhan Belediyesi, Cumhuriyet coşkusunu hatıra ormanı ve resim yarışmasıyla taçlandırdı. Her yaştan Ceyhanlıların katıldığı bu anlamlı kutlamalarda Ceyhan Belediyesi tarafından oluşturulan 100. Yıl Hatıra Ormanı, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün orman sevgisini yansıtarak gelecek kuşaklara yemyeşil bir miras bırakılması hedeflendi.

CEYHAN HATIRA ORMANI-RESİM-BAYRAK (13)

Hatıra Ormanı'nın oluşturulmasıyla ilgili olarak Atatürk'ün orman sevgisini ön plana çıkardıklarını ve gelecek nesillere yeşil bir Ceyhan bırakmayı amaçladıklarını söyleyen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhanlı komşularıyla bir arada, Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak 100 fidanla bu hatıra ormanını taçlandırmanın büyük bir onur olduğunu ifade etti.

CEYHAN HATIRA ORMANI-RESİM-BAYRAK (1)

Cumhuriyetin 100. Yılına özel düzenlenen canlı resim yarışmasının ilçeye ayrı bir renk kattığını dile getiren Başkan Erdem, yarışmaya katılan tüm öğrencilere teşekkür etti. Yarışmada başarılı olan çocukları da tebrik ederek Cumhuriyetin geleceğin teminatı olduğunu vurguladı.

CEYHAN HATIRA ORMANI-RESİM-BAYRAK (6)

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, şehrin dört bir yanını kırmızı-beyaz bayraklarla süsleyerek Ceyhanlıları ve esnafı da Cumhuriyet coşkusuna ortak etti. Başkan Erdem, bayrak asma çağrısında bulunarak, bayrak ve vatan sevgisinin hiç bitmemesi temennisinde bulundu.

CEYHAN HATIRA ORMANI-RESİM-BAYRAK (9)

CEYHAN HATIRA ORMANI-RESİM-BAYRAK (15)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.