TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Danışman Heyeti Mardin’de

Millet İttifakı’nın oluşturduğu heyet Mardin’de seçimin nabzını yokluyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2023 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2023 17:19
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
CHP Danışman Heyeti Mardin’de

ADNAN AVUKA

MARDİN (İLKHABER)- Millet İttifakı’nın oluşturduğu heyet Mardin’de seçimin nabzını yokluyor.

Millet İttifakı heyeti Mardin’e çıkartma yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Baş Danışmanı Prof. Dr. Hasan Eken, Doğu Masası Sorumlusu Behçet Durak ve Barış Aktivisti Gazeteci Cemil Aydoğan’dan oluşan heyet kentte çeşitli temaslarda bulundu.

Heyet ilk olarak Mardin’de Güneydoğu Anadolu Gazetecideler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik, Küresel Gazeteciler Konseyi İl Temsilcisi Adnan Avuka ve Mardin Haber Gazetesi ve Web TV Sahibi Murat Akgül’ü ziyaret ederek, bilgi alışverişinde bulundu,

Kılıçdaroğlu’nun Baş Danışmanı Prof. Dr. Hasan Eken, tüm anket ve araştırmalarda, Millet İttifakı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun büyük bir farkla önde olduğunu söyledi. Eken; “Anket ve araştırma şirketleri bizim tespitlerimiz doğruluyor. Anketler her ne kadar yüzde 7 fark diyorsa da bizim gönlümüzden geçen oyların yüzde 70’ini almaktır. 15 Mayıs Sabahına; Hak, Hukuk ve Adaletin tesis edildiği, herkesin birinci sınıf vatandaş olduğunu, gelir dağılımı adaletinin sağlandığı huzurlu ve mutlu bir Türkiye’de uyanacağımıza inanıyoruz” dedi.

Barış Aktivisti Gazeteci Cemil Aydoğan ise herhangi bir siyasi partinin milletvekiline destek amacını taşımadıklarını hatırlatarak Gezi ve ziyaretlerimiz sadece Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhurbaşkanlığını kazanmasını amaçlıyor dedi.

 Heyet daha sonra DİSK Genle İş Sendikasının Mardin ve Şanlıurfa Şube Başkanlarını ziyaret etti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.