TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’den Seyhan Belediyesi’ne : Sosyal Yardım Yapılması Kararları CHP Grubu tarafından Çok Önce Alınmıştır

Ramazan’ın gelmesiyle başta “Gıda Kolisi” olmak üzere sosyal yardımların yoğunlaşacak olması üzerine bilgi paylaşımı yapan Seyhan Belediyesi CHP Grup Başkanvekili Güngör Geçer, Belediyece yapılan tüm sosyal yardımların Başkan adına yapılmadığını, daha önceden alınmış meclis kararlar gereği yapıldığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 11:09
Kaynak: BÜLTEN
CHP’den Seyhan Belediyesi’ne : Sosyal Yardım Yapılması Kararları CHP Grubu tarafından Çok Önce Alınmıştır

Seyhan Belediyesi'nde yapılan sosyal yardımların CHP'nin sosyal belediyecilik anlayışının bir yansıması olduğu belirtildi. CHP Grup Başkanvekili Güngör Geçer, belediyenin sosyal yardımlarının başkan adına değil, daha önceden alınmış meclis kararları gereği yapıldığını vurguladı.

Özellikle Ramazan ayında artacak olan sosyal yardımların Başkan Akif Kemal Akay adına dağıtılacağına dair çıkan yanlış söylemlere karşı açıklama yapan Geçer, yardımların meclis kararı ve bütçe gereği yapıldığını ifade etti.

Sosyal yardımların CHP'nin sosyal belediyecilik politikası gereği Zeydan Karalar döneminde başlatıldığını belirten Geçer, CHP grubunun sosyal yardımları artırarak sürdürdüğünü ve vatandaşa dağıtılacak yardımların kararlarının Parti politikası gereği mecliste CHP grubu tarafından onaylandığını dile getirdi.

Geçer, Seyhan Belediyesi'nin üreten ve sosyal yardımları artıran bir belediyecilik anlayışını benimsediğini vurgulayarak, ekonomik krizleri hafifletmek için sosyal yardımların artırılması gerektiğini belirtti. Oya Tekin Başkan önderliğindeki belediyelerin de vatandaşların ekonomik krizi daha hafif atlatmalarına katkı sağlayacağını ifade etti.

Güngör Geçer

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.