TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP'li Şevkin'den TSYD Adana Şubesi'ne hayırlı olsun ziyareti

CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2023 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2023 14:26
Kaynak: BÜLTEN
CHP'li Şevkin'den TSYD Adana Şubesi'ne hayırlı olsun ziyareti

ADANA (İLKHABER) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi'nin yeni seçilen başkanı Engin Kanber ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

TSYD Adana Şubesi Başkanı Engin Kanber, Asbaşkan Ergun Kara ve yönetim kurulu üyesi Akif Özdemir, Şevkin'i misafir etti.

TSYD önemli dernek

Ziyarette konuşan Şevkin, spor paydaşlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, "TSYD, Türkiye'nin en prestijli derneklerinden biri. TSYD, sporu yakından takip eden spor medyasının çatısı. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sporun ve sporcunun her platformda yanında olmaya çalışıyoruz. Bu vesileyle TSYD Adana Şubesi'nin yeni yönetimine başarılar diliyorum" dedi.

Sporun merkezi

TSYD Adana Şube Başkanı Engin Kanber de ziyaretleri nedeniyle Şevkin'e teşekkür etti. Kanber, "Yeni dönemde TSYD Adana Şubesi'ni daha da üst seviyelere çıkarmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İdari binamızın yapımının tamamlanmasıyla üyelerimizi ve davetlilerimizi burada misafir edeceğiz. Tesislerimizi daha önce de olduğu gibi spor medyasının merkezi haline getireceğiz" dedi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.