TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’nin Antalya kampı bugün başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) TBMM grubu, Antalya’da üç gün kampa giriyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlere ilişkin İYİ Parti’nin kararını beklediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2023 15:10
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2023 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
CHP’nin Antalya kampı bugün başlıyor

CHP Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grubu, Özgür Özel başkanlığında 1-3 Aralık’ta Antalya’da kampa girecek.

Her yıl geleneksel olarak yapılan kamp, CHP 38. Olağan Kurultayı nedeniyle ertelenmişti. Genel Başkan Özel başkanlığında yapılacak olan kampta, seçim sonrasında partinin durumu ve yerel seçim çalışmaları ele alınacak.

Kampa katılmak üzere Antakya’ya gelen CHP Genel Başkanı Özel, yaptığı açıklamada, ilk olarak partisinin il başkanlığını ziyaret edeceğini söyledi.

Daha sonra CHP Manavgat İlçe Başkanlığını ziyaret edeceğini belirten Özel, ardından kampın yapılacağa yere geçeceğini ifade etti. Özel, şunları kaydetti:

"Sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum"

“Dünden bugüne yeni bir gündem yok. Biz Sayın Akşener'le dünkü açıklamamda ifade ettiğim gibi son derece sıcak, son derece yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. Şimdi İYİ Parti'nin Genel İdare Kurulunun konuyu değerlendirmesini ve alacakları kararı bekliyoruz. Alabilecekleri her iki karara da son derece saygılıyız. Ama ben sonucun olumlu yönde olmasını temenni ediyorum.

Bizim kampımıza gelince; biz üç gün boyunca hem ailelerimizle birlikte grubun birbiriyle kaynaşmasını sağlamak üzere ki bu gelenekseldir ama kongre gündeminden dolayı yapamamıştık. Tüm kamplarımızın olduğu gibi, yerel seçim çalışmalarını da değerlendireceğimiz bu kampın da grubumuza katkı sağlayacağına inanıyoruz.”

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.