TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuğunu kursa götürürken kurşunların hedefi oldu

Adana'da bir iş yerine düzenlenen silahlı saldırı da yoldan geçen aracı kullanan kadın sürücü yaralandı. Yaralı kadınının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2024 17:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2024 17:02
Kaynak: Haber Merkezi
Çocuğunu kursa götürürken kurşunların hedefi oldu

Olay Adana’nın Seyhan İlçesi’ne bağlı Tellidere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan bir lastik tamiri yapan işyerinin önüne gelen motosikletli şahıslar, işyerini kurşunladı. Bu sırada yolda çocuğunu kursa götürmek için 01 ANK 092 plakalı otomobilini kullanan Hayriye D'nin (43) kurşunların hedefi oldu.

MİNİBÜSE ÇARPARAK DURABİLDİ

İlkhaber Gazetesi'nden Bayram BULUT'un haberine göre; Boynuna isabet eden kurşun nedeniyle bilinci kapanan kadın sürücü yoldan geçen karşı şeritten gelen 01 M 0262 plakalı yolcu minibüsüne çarparak durabildi. Saldırganlar kaçarak izini kaybettirirken, çevredeki vatandaşlar kaza yapan araçların yanına giderek kaza zedelere yardımcı olmak istedi.

BİLİNCİ KAPANDI

Bu sırada Hayriye D’nin yaralandığını ve bilincinin kapalı olduğunu gören vatandaşlar olayı polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulanslar sevk edildi. Sağlık görevlileri Hayriye D’yi kontrol ettiklerinde boynundan yaralandığını tespit etti.

DURUMU AĞIR

Vakit kaybetmeden ilk müdahalede bulunan sağlık ekipleri Hayriye D’yi Seyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü. Hayriye D’nin  hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Minibüs sürücüsü ve yolcuları kazayı yara almadan atlattı.

ŞÜPHELİLER ARANIYOR

Polis, olaydan sonra kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.