TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Belediye Başkanı Kozay: Yabancı sorununun kesin çözümü gerekir

Yerel seçimlerde göreve gelen Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Bölgemizde sorunsuz bir ülke olmamız için yabancı sorunun kesin çözümü gerekir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 02.05.2024 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 02.05.2024 10:18
Kaynak: NİLGÜN TAZE
Çukurova Belediye Başkanı Kozay: Yabancı sorununun kesin çözümü gerekir

Yerel seçimlerde göreve gelen Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, “Bölgemizde sorunsuz bir ülke olmamız için yabancı sorunun kesin çözümü gerekir” dedi.,

Çukurova Belediyesi’nin CHP’li başkanı Emrah Kozay, Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinde, kentteki yabancı ülke vatandaşları ile ilgili konuya dikkati çekti.

Yabancı sorununun Adana da aratarak devam ettiğini dile getiren Başkan Kozay, “Gittikçe yoğunlaşıyorlar. Bu bir memleket meselesi. Bu konuda tüm insanlarımızın el birliği yapmalı. Bölgemizde sorunsuz bir ülke olmamız için yabancı sorunun kesin çözümü gerekir. Merkezi Hükümetin yaptırımlarının dışında, yerel olarak bizlere de bu konuda önemli görevler düşüyor.” dedi.

Başkan Kozay’ın gündeminde Belediye Evleri imar sorunu var

Başkan Kozay, Belediye Evleri Mahallesi’nin imar sorununun da gündemlerinde olduğunu vurguladı. Kozay, “İmar ve yapım çalışmasına kısa zamanda bir ivme kazandırmayı düşünüyoruz. Bu konuda DAİMFED ile istişarelerimiz sürecek. Sektör ihalelerimizi de şeffaf bir şekilde yürüteceğiz.” diye konuştu.

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu da Çukurova‘nın önceliklerinin başında Belediye Evleri Mahallesi’nin imar durumu olduğunun altını çizdi.

Karslıoğlu, “Çukurova Belediye Başkanı seçilen Emrah Kozay siyasi olarak yakından takdirle izlediğimiz bir isim. İlçede önemli atılımlara imza atacağına inanıyoruz. Belediye Evleri Mahallesi kentsel dönüşümü öncelikli hedef olmalı ve Başkan Kozay’ın da bu konuyu gündemine aldığını biliyoruz. DAİMFED olarak gerekli desteği vermeye hazırız.” ifadeleri kullandı.

Kaynak: NİLGÜN TAZE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.