TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nden Anlamlı Destek: Geleneksel Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası

Adana'da "11. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası" için geri sayım başladı! Etkinlik, 2-3 Mart tarihlerinde düzenlenecek ve heyecanla bekleniyor. Organizasyon Komitesi, turnuvanın başarısı için yoğun bir hazırlık içinde. Katılımcılar arasında 371 kadın ve erkek veteran sporcu yer alacak ve Adana'nın güzelliklerini keşfetmek için kente bir canlılık getirecekler. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, etkinliğin önemine vurgu yaparak desteklerini sunacaklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2024 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2024 11:32
Kaynak: Gamze Pehlivan
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nden Anlamlı Destek: Geleneksel Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası

Adana'nın geleneksel etkinliklerinden biri haline gelen "11. Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası" için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Organizasyon Komitesi Başkanı Kemal Sağ ve Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Taci Menteş, turnuvanın başarısı için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir'i ziyaret ederek destek istediler.

Başkan Sağ, her geçen yıl ilgi ve katılımın arttığı turnuva için ekibinin büyük bir özveriyle çalıştığını belirtirken, Esendemir ise turnuvanın kentin tanıtımına önemli katkılar sağladığını vurguladı. Sporun evrensel bir dil olduğunu vurgulayan Esendemir, masa tenisinin her yaşta yapılabilecek çağdaş bir spor dalı olduğunu dile getirdi.

Turnuvaya, 21 ülkeden toplamda 371 kadın ve erkek veteran sporcunun katılacağını belirten Sağ, katılımcıların Adana'da geçirecekleri süre boyunca kente ekonomik katkı sağlayacaklarını ve ayrıca Adana'nın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmak için geziler düzenleyeceklerini söyledi.

ÇGC Başkanı Esendemir, bu anlamlı turnuvaya duyarsız kalınamayacağını ifade ederken, Adana'nın tanıtımına katkı sağlamak için ellerinden gelen desteği vereceklerini belirtti. Turnuvanın açılışında Adana Büyükşehir Belediyesi bandosunun konseri yer alacak ve çeşitli konuşmaların yanı sıra Dünya Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Petra Sorling'in de bir konuşma yapması planlanıyor.

veteran masa tenisi turnuvası

Kaynak: Gamze Pehlivan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.