TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çukurova'da kreşlerde yeni dönem başladı

Çukurova Belediyesi Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde 2023-2024 eğitim öğretim dönemi başladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2023 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2023 10:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Çukurova'da kreşlerde yeni dönem başladı

NİLGÜN TAZE

ADANA (İLKHABER)- Çukurova'da minikler eğitim hayatına merhaba dedi. Çukurova Belediyesi'nin Gülen Yüzler Semt Kreşlerinde ilk kayıt olan minikler yeni eğitim öğretim yılına başladı. Çocuklar bir hafta sürecek uyum eğitimine alındı.

Güzel Yüzler Semt Kreşlerinin 2023-2024 eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla Yüzüncüyıl Kreşinde düzenlenen törende konuşan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Çocuklarımız burada ilk olarak İstiklal Marşı ve Onuncu Yıl Marşını öğrenecek, Cumhuriyetin temel değerleri ve Atatürk ilkelerine sahip çıkan bireyler olarak yetişecekler" dedi.

Başkan Çetin, törende yaptığı konuşmada, "Çukurova Belediyesi olarak, çocuklarımızın gelişimine ve eğitimine büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda, ilçemizde 8 semt kreşi açtık. Bu kreşlerimizde, çocuklarımıza çağdaş ve kaliteli bir eğitim veriyoruz. Çocuklarımız burada, ilk olarak İstiklal Marşı ve Onuncu Yıl Marşını öğrenecek, Cumhuriyetin temel değerleri ve Atatürk ilkelerine sahip çıkan bireyler olarak yetişecekler. Ayrıca, kreşlerimizde çocuklara, sanat, spor, müzik ve yabancı dil gibi dersler de veriliyor. Bu derslerle, çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmelerine ve kendilerini geliştirmelerine yardımcı oluyoruz. Çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak için, kreşlerimizde aylık sadece 600 lira gibi sembolik bir ücret alıyoruz. Bu sayede, dar gelirli ailelerin de kreşlerden faydalanmasını sağlıyoruz." dedi.

Çukurova'da kreşlerde yeni dönem başladı 2

Çetin, konuşmasında, Yüzüncüyıl semtine ikinci bir kreş yapma kararı aldıklarını da açıkladı. Çetin, "Yüzüncüyıl semti, ilçemizin en kalabalık semtlerinden biri. Bu nedenle, burada yaşayan vatandaşlarımızın da kreş imkanlarından yararlanabilmesi için, ikinci bir kreş yapma kararı aldık. İnşaatı devam eden kreşimiz, kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacaktır." diye konuştu.

Başkan Çetin, konuşmasının sonunda, velilere ve kreş öğretmenlerine başarılar diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.