TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur İttifakı'nın Mersin Adayı Soydan, Silifke'yi Ziyaret Etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Soydan, Cumhur İttifakı'nın temsilcisi olarak Silifke ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerle vatandaşlarla bir araya geldi. Silifke'deki mahalle muhtarlarıyla buluştuğu toplantıda Soydan, muhtarların önemli bir rol üstlendiğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhur İttifakı'nın Mersin Adayı Soydan, Silifke'yi Ziyaret Etti

Seçim kampanyasına saha analiziyle başladıklarını belirten Serdar Soydan, Silifke'nin büyükşehir hizmetlerinden yeterince faydalanamadığını ifade etti. Hizmet odaklı bir anlayışla hareket ettiklerini dile getiren Soydan, şunları söyledi:

"Herhangi bir kişinin siyasi, dünya görüşü bizim için önemli değil. Amacımız, merkezi hükümetin destekleriyle birlikte Mersin'i Türkiye'nin en yaşanılabilir şehirlerinden biri yapmaktır. Biz bu coğrafyanın güzelliklerini biliyoruz. Biz sizlerden geliyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz. Çalışma prensibimiz, Mersin'in geleceğine dair vizyonumuz üzerine kurulu. Çalışmak, üretmek ve hizmet odaklı bir yönetim modeline inanıyoruz."

Soydan daha sonra, Silifke'deki AK Parti İlçe Başkanlığı önünde partililerle bir araya geldi. Silifke Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Silifke Belediye Başkan adayı Sadık Altunok, MHP İl Başkanı Ömer Gürsoy, AK Parti Silifke İlçe Başkanı Mehmet Emin Kurt ve MHP Silifke İlçe Başkanı Kıvanç Derya ile birlikte Saray Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.