TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhur İttifakı ve Bilal Uludağ Sarıçam'da halkla bir araya geldi

Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ, seçim çalışmaları kapsamında halkla bir araya gelmeye devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2024 12:06
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Cumhur İttifakı ve Bilal Uludağ Sarıçam'da halkla bir araya geldi

Adana’da 2 dönemdir Sarıçam Belediyesi Başkanı olan Bilal Uludağ bir kez daha Sarıçam için aday gösterildi. Sarıçam için önemli çalışmalara imza atan Uludağ, çalışmalarına durmadan devam ediyor.

Yerel seçimlere kısa ir süre kala diğer tüm adaylar gibi ziyaretler gerçekleştiren Uludağ, her gün farklı yerlerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Başkan Uludağ, bu kez de Orhangazi Mahallesi’nde düzenlene toplantıda Sarıçamlılarla buluştu.

Cumhur İttifakı’nın katıldığı toplantıya ilgi yoğun oldu. Buluşma toplantısında Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Özdemir ve çok sayıda kişi yer aldı.

Konuşma gerçekleştiren Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Bilal Uludağ’ın görev süresince Sarıçam’da önemli projelere imza attığını kaydetti.

Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ da kökeni, mezhebi, doğduğu yer ve yöresi ne olursa olsun tüm Sarıçamlı hemşerilerini sevgi ve saygıyla selamladığını aktardı ve konuşmasının devamında göreve geldiğinden bu yana yaptığı projelerden bahsetti.

Kendisine ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir’e destek isteyen Başkan Uludağ, iki dönemlik hizmet dönemi süresince istikrarla yürüdüğünü, günden güne büyüdüklerini, hep birlikte el ele verip daha büyük hizmetler yapacaklarını kaydetti.

Yine birlikte, omuz omuza vererek Adana’yı ve Sarıçam’ı, Türkiye’ye yakışır bir kent haline getireceğini söyledi ve konuşmasının devamında şunları dedi:

“Milliyetçi, üretken, gerçek belediyecilik vizyonumuzla, merkezi yönetimimizle el ele verip, kıymetli vatandaşlarımız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Cumhurun aydınlığında birleşmiş olan hemşerilerimizle her zorluğu yenecek ve birlikte başaracağız.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.