TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhuriyet’in 100. Yılına özel resim sergisi

Adana Çukurova ilçesinde, Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında resim sergisi ve koro etkinlikleri gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2023 16:59
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2023 16:59
Kaynak: Haber Merkezi
Cumhuriyet’in 100. Yılına özel resim sergisi

Tevfik DİNÇKALMIŞ

ADANA(İLKHABER)-Adana Çukurova ilçesinde başarılı eğitim ve öğretimiyle bölgenin gururu olan Recep Birsin Özen Ortaokulu Cumhuriyetimizin 100. Yıl etkinlikleri kapsamında resim sergisi ve koro etkinlikleri gerçekleştirdi. Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliklerde Öğrenciler birbirinden güzel Atatürk portrelerini ve 100. Yılına özgü çalışmaları katılımcıların beğenisine sundular. Koro performansı ile renklendirilen programda; Cumhuriyetin 100. Yılına özel resim sergisinin açılışını Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı, Çukurova İlçe Şube Müdürü Ebru Saygın ve Recep Birsin Özen Ortaokulu Müdürü İlhami fındık yaptı. Çukurova İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Dağlı öğrenci ve öğretmenleri bu güzel programdaki emeklerinden dolayı kutladı.

1-1

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Cumhuriyetin 100.Yılının açılış konuşmasında günün önemi vurgulandı.

Ardından sahne akışı büyük coşkuyla devam etti ve izleyenleri gösterilere davet etti. Müzik Öğretmeni Hayriye Özer’in özveriyle hazırladığı koro performansı, izleyicileri Cumhuriyet şarkılarıyla coşturdu. Daha sonra özel eğitim öğrencileri geleneksel Türk zeybek dansı gösterileri ile büyük beğeni topladı. Recep Birsin Özen Ortaokulu’nun 100. Yıl resim sergisi ve kutlamaları, milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştiren, Cumhuriyet’in değerlerine bağlılığın vurgulandığı, muhteşem bir etkinlik oldu.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.