TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dem Parti 4. Olağan Kongresi yapıldı

Adana’da yapılan Dem Parti 4. Olağan Kongresi’ne Eş Genel Başkan Tülay Hatimoğulları’da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 14:46
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Dem Parti 4. Olağan Kongresi yapıldı

Adana'da Dem Parti 4. Olağan Kongresi bir otelde yapıldı. Kongreye Dem Partisi Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları’da katıldı.

Eş Başkan Hatimoğulları dışında; Dem Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca, Ali Bozan, Dem Parti Adana İl örgütü ve temsilcileri ve birçok kişi katıldı.

Kongre divanında; Divan Başkanlığında Yakup Ataş, divan üyeliklerinde Gülabi Köseoğlu, Gülistan Özbey, Mahmut Dalmış ve Behçet Temel yer aldı.

Kongrede konuşma yapan Eş Başkan Tülay Hatimoğulları, kongreden sonra Türkiye’nin birçok ilini dolaştığını dile getirdi. Hatimoğulları, “İl örgütlerimizle ve halkla bir araya geldik, toplantılar yaptık. Ama Adana’ya gelirken çok heyecanlıydım. Ankara’da milletvekili olarak 6. yılım. Bunda başta kadınlar olmak üzere; il örgütümüzün, yöneticilerimizin üzerimde çok büyük emekleri oldu. Bu da beni ayrıca mutlu eden, heyecanlandıran bir konu” şeklinde konuştu.

Eş Başkan Hatimoğulları, seçimlerde izleyeceği yollardan, yapacaklarından bahsetti ve 4. Olağan Kongresi’nin hayırlı olmasını dilediğini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.