TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Depremde destek elini uzatan Rektör Tuncel, EMCC'den ödül aldı

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’e, "Üstün Sosyal Sorumluluk ve Dayanışma Liderliği Nedeniyle EMCC Başkanlık Küresel Özel Onur Ödülü" Verildi

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 15:57
Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU
Depremde destek elini uzatan Rektör Tuncel, EMCC'den ödül aldı

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, 6 Şubat'taki deprem felaketinde gösterdiği özverili çalışmalar nedeniyle Avrupa Mentorluk ve Koçluk Konseyi (EMCC) Türkiye tarafından "Üstün Sosyal Sorumluluk ve Dayanışma Liderliği Nedeniyle EMCC Başkanlık Küresel Özel Onur Ödülü"ne layık görüldü.

EMCC Türkiye Mentorluk Zirvesi’23, Adana Sanayi Odası ev sahipliğinde gerçekleşti. Açılış konuşmalarının ardından kürsüye gelen Prof. Dr. Meryem Tuncel, "Mentorlukta Kadın Liderlerin Önemi" başlıklı konuşmasında kadın liderlerin toplumda artmasının çeşitliliği zenginleştirdiğine ve güçlendirdiğine vurgu yaptı. Kadın liderlerin mentorluk rollerinin kız çocuklarına ilham vereceğini ve onların potansiyellerini gerçekleştirmelerine motivasyon kaynağı olacağını belirtti.

rektör_ödül (2)

Rektör Prof. Dr. Tuncel, kadın liderlerin mentorluk rolünün liderlikte çeşitliliği ve sürekli gelişimi teşvik ettiğini ifade ederek, kadın liderlerin toplumda daha fazla varlık göstermesinin genel liderlik kalitesini artırabileceğini söyledi. Kadın liderlerin empati, iletişim ve işbirliği becerilerinde güçlü olduğunu vurgulayarak, bu özelliklerin liderleri etkili bir şekilde bir araya getirip ilerlemelerine katkı sağlayabileceğini belirtti.

rektör_ödül (4)

Açılış konuşmalarının ardından EMCC Yönetim Kurulu Başkanı Demet Uyar tarafından Prof. Dr. Meryem Tuncel'e, 6 Şubat'taki deprem felaketindeki özverili çalışmaları nedeniyle "Üstün Sosyal Sorumluluk ve Dayanışma Liderliği Nedeniyle EMCC Başkanlık Küresel Özel Onur Ödülü" takdim edildi. Bu ödülle, Prof. Dr. Tuncel'in sosyal sorumluluk ve liderlik alanındaki üstün katkılarına vurgu yapıldı.

Kaynak: AYDIN GÖKÇEOĞLU

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.