TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Depremzede kentlerin takımları karşılaşacak

Asrın fekaletinde büyük yıkıma uğrayan hoşgörünün merkezi medeniyetler kenti Hatay'ın Süper Lig'deki takımı ve yine depremden etkilenen şehirlerden biri olan Adana takımı yarın karşılaşacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2023 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2023 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Depremzede kentlerin takımları karşılaşacak

ALİ GÜRELİ

ADANA (İLKHABER) -Kahramanmaraş merkezli depremlerde bir futbolcusu ve sportif direktörünü kaybeden Hatayspor, Süper Lig'in 4. Haftasında Yukatel Adana Demirspor'u konuk edecek.

Asrın fekaletinde ligden çekilen ve yaralarını saran Trendyol Süper Lig takımlarından Hatayspor, sezonun ilk haftasında Pendikspor'a konuk oldu. Futbolcusu Christian Atsu ve sportif direktörü Taner Savut'un yaşamını yitirdiği depremde takımın başında kalarak harabeye dönen kentten ayrılmayan Teknik Direktör Volkan Demirel idaresindeki Hatayspor, hiç kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir skorla Pendikspor'u 5-1 gibi farklı skorla mağlup etti.

1693643792788~2

 "Kazanmak, kaybetmek bizim için önemli değil. Önemli olan ayakta kalabilmek" diyen Hatayspor'un fedakâr teknik adamı Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, daha sonraki Alanya ve Kasımpaşa maçlarında sahadan 0-0 ayrıldı.

Küllerinden yeniden doğarak Hatay halkına ve depremzedelere umut olan Hatayspor yarın yine depremzede kentlerden olan Adana'nın takımı Yukatel Adana Demirspor ile Mersin'de karşılaşacak.

Demirspor Lige odaklandı 

Genk karşısında uzatmalardaki penaltı atışları ile 4-5 yenilerek kulüp tarihinde ilk kez katıldığı UEFA Konferans Ligi’ne vada eden Mavi Şimşekler ise lige odaklandı.

1693643668183

Avrupa Kupası maçları nedeniyle Beşiktaş karşılaşması iptal edilen Demispor'un Lig maçlarında bir galibiyet ve bir beraberlikle 4 puanı bulunuyor.

Depremzede iki kentin takımları yarın Mersin Stadyumunda saat 21.45'de başlayacak maçta karşı karşıya gelecek. Maçı Sarper Barış Şaka yönetecek. Mehmet Emin Tuğral ve Hakan Yemişken yardımcı hakem olarak görev yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.