TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Derince Limanı'ndaki patlama

Derince Limanı'nda patlama oldu. Yaralıların olduğu olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. AFAD açıklamasına göre de patlamada 10 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2023 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2023 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Derince Limanı'ndaki patlama

(Haber Merkezi) - Kocaeli’de Derince Limanı mevkiinde büyük bir patlama oldu. 

Alınan bilgiye göre, Bugün saat 14.40 sıralarında Derince Limanı mevkiinde patlama sesi duyuldu. Gölcük’ten de hissedilen patlamanın TMO deposundaki bakım sırasında meydana geldiği ve yaralananların olduğu bilgisi geldi.

Patlama üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildiği bildirildi. Patlama anında olay yerine yakın olan vatandaşların çektiği görüntüler de sosyal medyada yayınlandı. Görüntülerde, gökyüzüne yoğun bir duman bulutu yükseldiği görüldü. 

10 KİŞİ YARALANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ise patlamada oluşan yangına, AFAD, emniyet, jandarma, itfaiye ve 112 ekiplerinin müdahale ettiği belirtildi.

Patlama sonucunda göçük altında kalan bir vatandaşın kurtarıldığı aktarılan açıklamada, "SAKOM'dan alınan bilgiye göre, olayda 10 vatandaşımız yaralanmış olup, an itibarıyla can kaybı bulunmamaktadır. Olaydan etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.