TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolmuş güzergahı tartışmasında yeni gelişme: "Akkapı Koop, 15 Temmuz'da yeni güzergahtan geçeceğiz"

UKOME'nin aldığı karar doğrultusunda, Akkapı, Özbirlik, Topel, Denizli, Özen ve Cemalpaşa dolmuş hatlarının Atatürk Caddesi güzergahına eklenmesiyle başlayan tartışmalar sürüyor. Akkapı Kooperatifi, 15 Temmuz itibarıyla yeni güzergahlardan geçeceklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
Dolmuş güzergahı tartışmasında yeni gelişme: "Akkapı Koop, 15 Temmuz'da yeni güzergahtan geçeceğiz"

Adana'da UKOME'nin, İtimat dolmuşlarının geçtiği Atatürk Caddesi güzergahına Akkapı, Özbirlik, Topel, Denizli, Özen ve Cemalpaşa hatlarını da eklemesiyle başlayan tartışma devam ediyor. Bu kararın ardından, İtimat Kooperatifine bağlı dolmuş şoförleri Adana Büyükşehir Belediyesi önünde kontak kapatma eylemi gerçekleştirmişti. Tartışmalar sürerken, Akkapı Kooperatifinden konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Akkapı Kooperatifi, 15 Temmuz itibarıyla UKOME'nin belirlediği yeni güzergahları kullanacaklarını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kamuoyuna ve Sayın Yolcularımıza Duyurulur! UKOME kararı ile verilen (Atatürk Cad. - Sular - Yeni Valilik) ek güzergahımızda sizlere daha sağlıklı hizmet verebilmek adına yetkililerle yapmış olduğumuz görüşmeler sonucu şimdilik eski güzergahımızdan, 15 Temmuz tarihinde de ek güzargahımızdan (Atatürk Cad. - İstasyon - Valilik) hizmet vermeye devam edeceğiz.

Saygılarımızla."

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.