TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dr. Büyükkılıç, Alışveriş Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, Tuna Life Center Alışveriş Merkezi'nde esnafı ve vatandaşları ziyaret ederek samimi bir atmosferde sohbet etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
Dr. Büyükkılıç, Alışveriş Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hizmetlerini sahada yerine getirerek vatandaşlarla birebir iletişim kurmaya devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Tuna Life Center Alışveriş Merkezi'ni ziyaret ederek esnafı ve vatandaşları selamladı.

Büyükkılıç, ziyaret sırasında vatandaşlarla sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Özellikle gençler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gören Başkan Büyükkılıç, bol bol hatıra fotoğrafı çektirerek esnafla da sohbet etti.

Dr. Büyükkılıç, Alışveriş Merkezi'nde vatandaşlarla buluştu 2

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, vatandaşlara teşekkür etti. Başkan Büyükkılıç, "Şehrimizi ve bizleri seven, güvenen tüm vatandaşlarımıza layık olmak için gayret gösteriyoruz. Yeni 5 yıl boyunca da sizlerin desteğiyle en güzel hizmetleri sunmak için çalışacağız. El ele, gönül gönle, hep beraber daha güzel günlere ulaşacağız" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.