TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dün yağmur yağdı, bugün güneş açtı

Adana’nın da içinde olduğu birçok il için dün verilen sağanak yağmur ve fırtına uyarısı sonrası bugün Adana’da güneş yeniden kendini gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2023 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2023 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Dün yağmur yağdı, bugün güneş açtı

Adana’da dün için sağanak yağmur ve fırtına uyarısı yapılmış, şiddetli rüzgarın etkisiyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı önlem alınması söylenmişti. Dün belirli saatlerde yoğun yağan yağmur ve soğuk havanın ardından dünkü yağmur bugün yerini güneşe bıraktı.

Kasım ayının sonlarına gelinmesine rağmen Adana’ya hala kış gelmedi. Diğer aylara nispeten Adana halkı kasım ayında biraz daha az nemli bir havayı yaşadı fakat güneş hala Adana’nın peşini bırakmadı. Kış mevsimini bir türlü yaşayamayan Adanalılar, dün yağmurun yağmasıyla biraz da olsa rahatlamıştı. Fakat bugün Adana’da hava adeta Yaz mevsimine geri döndü. Havaların dengesiz bir şekilde seyretmesinden dolayı Adana’da insanlar da kalın mı yoksa ince mi giyinmesi gerektiğini de kestiremiyor.

Adana’nın merkezinde hava derecesi 24’ü gösterirken nem oranının da yüzde 55 olduğu görüldü. Parçalı bulutlu bir havanın olduğu Adana’da bugün adeta piknik havası hakim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.