TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erbakan'dan Başkan Çay'a tam destek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Adana'nın Pozantı ilçesinde üç dönemdir başarıyla başkanlık görevini yürüten ve bu dönem de kendi partisinden aday olan Belediye Başkanı Mustafa Çay'ı ziyaret ederek tam destek verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2024 16:37
Kaynak: BÜLTEN
Erbakan'dan Başkan Çay'a tam destek

31 Mart Yerel Seçimleri için il il gezerek Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adaylarına destek isteyen Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan, Kayseri mitingi sonrası Adana programı kapsamında Pozantı ilçesinde partililerle buluştu.

Pozantı’da belediye çay bahçesinde miting yapan Genel Başkan Fatih Erbakan Pozantı’nın çalışkan Belediye Başkanı Mustafa Çay için 'yeniden devam' demeye davet etti ve kendisine tam destek verdiğini belirtti.

ÇAY: "GENEL BAŞKANIMIN TAKDİRİYLE YENİDEN KARŞINIZDAYIM"

"Çay koyun yeniden başlıyoruz dedik" şeklinde partililere seslenen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Milli Görüş'ün ahlaklı belediyeciliğini Pozantı'da aslanlar gibi yürütmek için Yeniden Refah Partisi'nden belediye başkan adayı olduğuna dikkat çekti.

1999 yılında Milli Görüşün temellerinden olan Fazilet Partisi'nden belediye başkan adayı olduğunu hatırlatan Başkan Çay, "232 oyla seçimi kaybetmiş ama bugün yeniden yuvasında, yeniden genel başkanımızın takdirleri ile karşınızdayım Allah'ın izniyle" diye konuşarak, 1 Nisan'da kaldığı yerden devam edeceğini iddia etti.

DR. ERBAKAN: "AHLAKLI BELEDİYECİLİK İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ"

Ahlaklı belediyecilik anlayışını Pozantı'nın yanı sıra Adana'da ve tüm Türkiye'de hâkim kılmak üzere uzun zamandır canla-başla çalıştığını ifade eden Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, "Cenabı Allah'a şükürler olsun Yeniden Refah Partimize teveccüh her geçen gün kartopu gibi çığ gibi büyüyerek artıyor. İşte bakın bugün aldığımız haber Yeniden Refah Partimizin üye sayısı 516 bin 800'e ulaştı. Yani iyi Parti ve milliyetçi hareket partisini üye sayısı bakımından geride bıraktık. Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük 3. siyasi partisi haline geldik. İnşallah seçimden sonra 1 milyon hedefine de birkaç ay içerisinde ulaşacağız. Önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde iktidar, arkasından 2028'de iktidar olacağız inşallah" şeklinde konuşarak Pozantılılar'ın mübarek Ramazan Ayını tebrik etti.

Dr. Erbakan daha sonra, Pozantı Belediye Başkanı ve Adayı Mustafa Çay ve beraberindekilerle birlikte Adana'ya giderek il teşkilatının Yüreğir'de organize ettiği iftar programına katıldı.

Yeniden refah partimiz Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi Eylül ayı başında 260.000 üye ile başladık 516.000'e çıktık yani bu ne demek 7 ay içerisinde 0 büyüme demek yeniden refah Parti bizim bu büyümesi başka hiçbir siyasi partiye nasip olmamıştır.

İnşallah seçimden sonra bir 0 daha büyüyerek ve bir milyon hedefine de ulaşacağız Allah'ın izniyle.

Milletimizin teveccühü milli görüşü olan özlemi ve fedakâr dava ellerinin teşkilatlarımızın gayreti ve terlemesi bu sonuç bu başarı bunun göstergesidir Allah hepsinden razı olsun aziz milletimize de teşkilatlarımıza da Pozantı’dan bir kez daha teşekkürler ediyoruz.

Pozantı halkı belediye başkanımızı çok iyi tanıyor yaptığı hizmetleri çok iyi biliyor yapmış olduğu hizmetleri bize aktardılar biz de dedik ki böyle dürüst Çalışkan bir başkan bu hizmetleri yapan halka hizmet hakka hizmetleri anlayışı ile çalışan bir başkan cenabı Allah layık olduğu yere getirdi yeniden refah partisi'ne getirdi buradan aday yaptı herkes layık olduğu yere gidiyor. Ahlaklı belediyecilik yapan milli görüş belediyeciliği yapanların yeri yeniden Refah Partisi olduğu için Rabbim onları burada topladı.

Şimdi İnşallah Yeni dönemde bir kez daha aynı aşkla aynı ruhla başkanımız pozantıya halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla insanların en hayırlısı insanlara faydası dokunan dır şuuruyla bu hizmetten taşlandıracak bu hizmetlerin devam ettirecek inşallah. Sizlerden 3 tane oy kullanacaksınız bir tanesi Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay başkanımız için bir tanesi Büyükşehir belediyesi Selahattin Baysal başkanımıza bir tanesi de Belediye Meclis üyesinde yine Hilal Başak'a 3 tane mühür üçünü de Hilal başak'a üçünü de yeniden refah istiyoruz. Bu çalışmalarımızı milli görüşün 31 Mart zaferini vesile kılsın sandıkları patlatmamıza vesile kılsın. Sandıkları patlatmamıza vesile kılsın ve 1 Nisan'da ahlaklı belediyecilik döneminin başlamasına vesile kılsın.

Bu vesile ile değerli Belediye başkanımıza kıymetli belediye başkan adaylarımıza il başkanımıza ilçe başkanımıza bütün teşkilatlarımıza Hanım kollarına gençlik kollarına ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum ve bizleri burada yalnız bırakmayan siz değerli pozan sağlıkçına da bir kez daha teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun toplantımız hayırlı olsun Allah'a emanet olunuz.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.