TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdal Hatipoğlu’ndan seçim değerlendirmesi ve teşekkür mesajı

Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, Adana’nın büyük ilçesi Seyhan’a katma değer için çalışmaya devam edeceklerini belirterek, yerel seçim sonuçlarını değerlendirdi ve seçmenlere teşekkür etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2024 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2024 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
Erdal Hatipoğlu’ndan seçim değerlendirmesi ve teşekkür mesajı

Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, 31 Mart yerel seçimlerini değerlendirerek, Seyhan’a katma değer sağlamak için çalışmalarının süreceğini ve seçmenlere teşekkür etti.

Hatipoğlu, yaptığı yazılı açıklamada seçim sürecinde yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek, halkın iradesini sandığa yansıttığını ve demokrasinin gereğini yerine getirdiklerini ifade etti. Açıklamasında şunları söyledi:

"HALKIMIZ KARARINI VERDİ"

“Değerli hemşerilerim, çok kıymetli Seyhanlılar. İlk günden itibaren gece gündüz çalıştık, Seyhan’da elini sıkmadığımız, gönlüne girmediğimiz kimse kalmadı. Gücümüzün yettiğinin çok daha üzerinde bir çalışma azmi sergiledik. Halkımız kararını verdi, seçimleri demokrasimize yakışır şekilde tamamladık. Bu sonuçların tüm ülkemize ve Seyhan’ımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yıllardır Seyhan’a verdiğimiz katma değer ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğimizden emin olabilirsiniz. Tek bir keşkemizin bile olmadığı bu serüvende bizlere gösterdiğiniz güven ve teveccüh için sizlere sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bu kutlu yolda her zaman yanımda olan çok kıymetli aileme ve dostlarıma, gece gündüz demeden birlikte yürüdüğümüz saha ve sosyal medya ekibime, teşkilatlarımıza ve bize oy veren vermeyen ayrımı gözetmeksizin sandığa giderek seçime katılan tüm Seyhanlılara şükranlarımı sunuyorum.”

Erdal Hatipoğlu, seçim sonuçlarının ülke ve Seyhan için hayırlara vesile olmasını dileyerek, gelecekte de Seyhan için çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.