TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdem: Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı onurla ve gururla kutluyoruz

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 09:58
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 09:58
Kaynak: BÜLTEN
Erdem: Cumhuriyetimizin 100. Yılı'nı onurla ve gururla kutluyoruz

ADANA(İLKHABER)- Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Erdem, Cumhuriyetin büyük bir milat olduğunu belirterek, gelecek kuşaklara bu kazanımların güvenle aktarılması gerektiğini ifade etti.

Başkan Hülya Erdem, Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğindeki büyük mücadelenin sonucunda kurulan Cumhuriyet'in Türkiye'yi laik, demokratik ve bağımsız bir ülke haline getirdiğini vurguladı. Atatürk'ün adını sonsuza dek yaşatmanın bir görev olduğunu dile getiren Erdem, Ceyhan Belediyesi olarak Atatürk'ün ilke ve devrimleri ışığında hareket ettiklerini söyledi.

Türkiye'nin uluslararası arenadaki etkinliğinin artması, ekonomik ve sosyal kalkınmanın ilerlemesi, demokratik değerlerin daha fazla öne çıkması gerektiğine dikkat çeken Başkan Erdem, Cumhuriyetin 100. yılının onurla ve gururla kutlanması gerektiğini belirtti.

Başkan Erdem, Cumhuriyetin temel değerlerine sahip çıkmanın önemine vurgu yaparken, Cumhuriyetin 100. yılını kutlayarak tarihi hatırlatmanın ve geçmişten bu yana kazanılan değerleri korumanın fırsatı olduğunu ifade etti.

Son olarak, Erdem, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan için canını feda eden şehitleri ve gazileri rahmet ve minnetle andı.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.