TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feriha Ebru ile Halit muradına erdi

Mardin Park Hastanesi Genel Müdürü ve ortağı Hasan Orhan’ın oğlu Halit Orhan ile Kayseri eşraflarından Lütfi Çarşıbaşı’nın kızı Feriha Ebru Çınarbaşı  Mardin Ramada Otel’de yapılan muhteşem  bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2023 17:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2023 17:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Feriha Ebru ile Halit muradına erdi

ADNAN AVUKA

MARDİN(İLKHABER)- Mardin Park Hastanesi Genel Müdürü ve ortağı  Hasan  Orhan’ın oğlu Halit Orhan ile Kayseri eşraflarından Lütfi Çarşıbaşı’nın kızı Feriha Ebru Çınarbaşı  Mardin Ramada Otel’de yapılan muhteşem  bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

 Medikal pramatikci damat, ile odyolog gelinin nikahlarını  Mardin Müftüsü  Ali Hayri Çelik kıydı.. Gelinin çok sayıda dost ve akrabaları bu mutlu gününde Kayseri’den Mardin’e gelerek gelini ve ailesini yalnız bırakmadı.

Damadın çok sayıda gelen dost ve akrabaları da düğünde damat ve ailesini yalnız bırakmadı, mutluluklarına ortak oldular.

Damadında büyük bir kalabalık dikkat çekti. Gelen misafirler, "Gelin, Damat aileleri aşiretmi” diye konuştular.

 Mardin Müftüsü Ali Halil Çelik’in kıydığı nikah töreninde, gelinin şahitliğini; Lavuz Çarşıbaşı, İsmail Karabey, Emir Can Çarşıbaşı, Kayseri Sanayi Odası Meclis Başkanı Abidin  Özdaya, damadın nikah şahitliğini ise  Aydın Orhan, Veysel Manap, Mehmet Ali Orhan, Dr. Bayram Yıldız, Ziya İlhan, Ömer Savur yaptı.

Müftü Çelik düğüne gelen konuklara evlilik ve aile bağları konusunu anlattı.

Damadın babası Hasan Orhan ve gelinin babası Lütfü Çarşıbaşı gelen konukların masalarına giderek,  “Hoşgeldiniz” dedi.

Ramada Otelin havuz başında yapılan muhteşem düğün  töreninde Mardin’in ünlü saz ekibi Semir Ortaç ve ekibi konuklara unutulmayacak bir gün yaşattı.  Düğün töreninde Türkçe, Arapça, Kürtçe, Süryanice ve Ermenice türkü ve şarkılar icra edildi. Konuklar düğünde bol bol eğlenirken, damadın babası  Hasan Orhan oynadığı Merdin’in yöresel oyunu Reyhani ile izleyenleri büyüledi.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.