TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fuad Kınalı; Ligde yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz

Adanaspor, Trendyol 1. Lig 31. Hafta maçında deplasmanda Ahlatçı Çorum FK’ya 2 – 0 mağlup olurken, 32 puanla düşme hattından uzaklaşamadı. Bir üst sırada yer alan Tuzlaspor’un da kaybetmesi ile birlikte aradaki puan farkı açılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 15:51
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 15:51
Kaynak: Haber Merkezi
Fuad Kınalı; Ligde yolumuza devam edeceğimize inanıyoruz

Çorum karşılaşmasında Teknik Direktör Kemal Kılıç’ın kırmızı kart görmesi nedeniyle basın açıklamasını Adanaspor Yardımcı Antrenörü Fuad Kınalı yaptı. Kınalı, “Bizim için çok önemli bir deplasmana geldik ve ilk yarı istediğimiz oyunun bir kısmını oynayabildik, bir kısmını oynayamadık. Zaman zaman futbol şansı da yanımızda olmadı.

İlkhaber Gazetesi'nden Serhat ŞANLI'nın haberine göre; İyi bir ilk yarı oynayamadığımız için ikinci yarı tempolu ve istekli oyun oynamaya çalıştık. Bunu da büyük ölçüde başardık. İkinci yarıda oynadığımız oyundan oldukça memnunuz. Girdiğimiz pozisyonlar var. Zor bir süreç yaşıyoruz fakat bunu atlatabilecek futbolcu grubuna sahibiz. İnşallah Adanaspor’u bulunduğu ligde yoluna devam ettirmeye çalışacağız. Buna canı gönülden inanıyoruz.” Dedi.

SERKAN ÖZBALTA: İKİ EKİP İÇİN DE ÖNEMLİ MAÇTI

Ahlatçı Çorum FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta da iki ekip için çok önemli bir maç olduğuna değinerek şua açıklamalara yer verdi;

“Her iki takım için son derece önemli ve artık son düzlüğe girildi. Ligin kısalığı da artık kalmadı. Adanaspor’un şiddetle puana ihtiyacı var. Bizim de aynı şekilde.. Biz yukarı yükselmek, onlar da bulundukları konumdan yukarı çıkıp, bu sezonu temiz bir şekilde tamamlamak istiyorlar. Hem oyun anlamında hem de mücadele anlamında iyi olmak zorundayız. Tabi son haftalar olmakla beraber biraz daha mücadeleci olup skor alınması tüm camiayı, bizleri memnun ediyor.

Maça iyi başladık ve golü bulduk. Golden sonra bir iki net pozisyon bulduk. Geraldo’nun sakatlığıyla birlikte erken bir değişiklik oldu. Sonrasında maç ortada geçti. Son bölümde de düşme hattında olan olduğu için risk alarak üzerimize gelen bir Adanaspor vardı.

Biz de hem oyunu tutabilme adına hem ön tarafa daha hızlı gidebilme adına maçı bitirmesini bildik. İkinci bulduğumuz gol çok güzel oldu. Bizi rahatlattı. Tabi bir de gol yemden maçı bitirmek bizi daha da rahatlattı.

Seyircimiz muhteşemdi. Çok çok teşekkür ederim. Bir şehirde takıma seyircisinin nasıl etki ettiğini bugün gösterdiler. Olumsuz bir tezahürat yok. Onlara galibiyet hediye ettiğimiz için mutluyum. Ayaklarımızın yere sağlam basması gerekiyor.

Üç maçımız var. İkili averaj var. Erzurumspor müsabakasına hazırlanacağız. Maç maç bakacağımız periyoda girdik. 12 Mayıs’ta inşallah arzu ettiğimiz noktada oluruz.”

adana

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.