TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Genç avukatlar cüppelerini giydi

Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Alican Eşitmez, Erkut Çelik ve Meltem Aytekin'e Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda düzenlenen törenle; meslek yemini ve cübbelerini giymelerinin ardından ruhsatnameleri takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2018 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2023 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Genç avukatlar cüppelerini giydi

ADANA (İLKHABER)-Adana Barosu'nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan Alican Eşitmez, Erkut Çelik ve Meltem Aytekin'e Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda düzenlenen törenle; meslek yemini ve cübbelerini giymelerinin ardından ruhsatnameleri takdim edildi.

 Törene; Cumhuriyet Savcıları; Sedat Bayrak, Olgun Portakal, Ali Karabulut, Elif Özen Kaya, Emine Karacık, 9. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Nazan Polat, 1. Asliye Ceza Mahkemesi Hakimi Özgecan Nidal Sulan, Adliye çalışanlarının katıldı

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük, yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretim hayatının meyvelerinin alındığı günlerden birini daha yaşadıklarını belirterek, “Her birinize hiçbir bir karşılık beklemeksizin bugüne gelmenize maddi ve manevi tüm olanaklarını sunan, emek harcayan ve şu anda karşımda bizlere ışıltılı gözlerle bakan ailelerinizi kutluyorum. Ruhsatın gerçek sahibi ailelerdir. Staj yapılan büro avukatı ile yardımcı personellerini de ayrıca kutlarım. Bu güzel tablo ile baromuz ve hukuk camiamız daha da güçlendi. Hepiniz 3 bin yıllık geçmişi ve şu anda 128 bin mensubu olan  bir mesleği ifa edeceksiniz. Avukatlık; saygınlık ile birlikte ekonomik olarak da iyi seviyelere ulaşabileceğiniz bir meslektir. Sadece birey olarak kendinizi değil, savunma mesleğini temsil ettiğinizi asla unutmayın. Keyifli ve başarılı bir meslek yaşamı diliyorum ” dedi.

CÜBBESİNİ CUMHURİYET SAVCISI VE BABASI AVUKAT ALİ EŞİTMEZ GİYDİRDİ

Baro Başkanımız Av. Veli Küçük’ün konuşmasının ardından ruhsat alan genç avukatlara ruhsatları takdim edildi. Genç hukukçulara cübbelerini; Bölge Adliye Cumhuriyet Savcısı Birsen Türkoğlu, Av. Ali Eşitmez, Av. Zehra Akarpınar, Av. Kurtuluş Doğan ve Av. Oğuzhan Kutlubay giydirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.