TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Göçmen: Güvenli bir Sarıçam yaratmak istiyorum

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, Sarıçam için “dirençli kent” vurgusu yaparak, “Güvenli bir Sarıçam yaratmak istiyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2024 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2024 10:32
Kaynak: BÜLTEN
Göçmen: Güvenli bir Sarıçam yaratmak istiyorum

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, dirençli kentler kurma anlayışına uygun, dirençli yapılardan oluşan, akıllı kent sistemleriyle büyüyen, güvenli bir Sarıçam yaratmak istediklerini söyledi.

Mahalle gezilerini sürdüren CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, Sarıçam’ı 2. yüz yılın kenti yapmaya kararlı olduklarını, özellikle deprem konusunda duyarlı olacaklarını belirterek şunları söyledi:

“Özellikle 6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketi, tehlikenin ne kadar yakın ve büyük olduğunu bize bir kez daha gösterdi. O gün yaşadığımız depremlerden çıkarmamız gereken çok sayıda ders var. Bu felaketten aldığımız dersleri Sarıçamlılara aktardığımız projelerimizle büyümekte olan Sarıçamda uygulayarak parti politikamız olan dirençli kentler kurma anlayışına uygun, dirençli yapılardan oluşan, akıllı kent sistemleriyle büyüyen, güvenli bir Sarıçam yaratmak istiyoruz.”

GÖÇMEN: 2009 YILINDA KURULAN SARIÇAM İLÇEMİZ HİZMETE SUSAMIŞ

Hüseyin Göçmen, tüm bu projelerini yapmak için gereken gücü Sarıçam halkından aldıklarını bildirerek konuşmasını şu şekilde devam ettirdi:

“Dayanışma içerisinde eşitlikçi belediyecilik hizmetlerimiz ilk günden başlayacak. Sarıçamlı’ların istekleri doğrultusunda projelerimizi hazırladık. Amacımız, hiçbir Sarıçamlı’nın yatağına aç girmemesi. Bu amaçla Halk Marketlerimizi, Aşevlerimizi, kreşlerimizi, kız-erkek öğrenci yurtlarımızı en kısa sürede uygulamaya koyacağız. Üniversite öğrencilerimize burs vereceğiz.

2009 yılında kurulan Sarıçam İlçemiz hizmete susamış. Sarıçam’da tarım ve hayvancılık en önemli geçim kaynağı. Belediyemiz bünyesinde Veteriner ve Ziraat Mühendisi hizmetleri, tarım, hayvancılık ve çevre konularında alanlarında uzman ekipler tarafından oluşturulacak. Hayvan Sağlığı ve Bakımı, Veteriner, hayvanların sağlıklı bir şekilde yetiştirilmesi, beslenmesi ve bakımı konusunda belediyenin veteriner ekipleri danışmanlık yapacak. Tarımsal alanların kontrolü, ziraat mühendisleri, çiftçilerin tarımsal becerilerini, verimliliklerini artırmaları ve sürdürülebilir tarım uygulamalarını benimsemeleri için eğitim, toprak analizi ve danışmanlık hizmetleri sunmayı amaçlar.”

Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, her gittiği mahallede yurt, kütüphane özellikle düğün salonu talebi ile karşılaştığını, bu hizmetlerin öncelikleri arasında yer alacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.