GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

YANGININ KONTROL ALTINA ALINMASI VE DETAYLAR EKLENDİ

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2023 22:59
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2023 23:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
GÜNCELLEME - Kahramanmaraş'ta tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangın kontrol altına alındı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde bir tekstil fabrikasının deposunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Alınan bilgiye göre, Kanuni Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi içerisinde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasının deposunda yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık, Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri ile Büyükşehir Belediyesine bağlı çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

18 araç, 42 personelin çalışma yaptığı depoda yanan pamuk balyaları iş makineleriyle tahliye edildi.

Neden çıktığı araştırılan yangını kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışmalarını sürdürürken çok sayıda pamuk balyası kullanılamaz hale geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.