TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güveloğlu, koltuğunu devretti

Adana Oto Galericiler Oda Başkanı Mehmed Güveloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, öğrencileri makamında ağırlayarak koltuğunu çocuklara devretti. Güveloğlu, çocuklarla keyifli bir gün geçirirken, onlara gelecekleri hakkında cesaretlendirici mesajlar verdi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
Güveloğlu, koltuğunu devretti

Adana Oto Galericiler Oda Başkanı Mehmed Güveloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında makamında ağırladığı çocuklara koltuğunu devretti.

İLKHABER Gazetesi'nden Ahmet Akdeniz'in haberine göre; Adana Oto Galericiler Oda Başkanı Mehmed Güveloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları dolayısıyla Şehit Samet Özkan İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Güveloğlu, Şehit Samet Özkan İlkokulu 3/F sınıfı öğrencilerinden Doğan Sezer ile1/A sınıfından Defne Ercan’a makam koltuğunu devretti. Çocukların sorularını yanıtlayan ve çocuklarla sohbet eden Mehmed Güveloğlu,‘’geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız bir gün devletin en üst kademelerinde görev alarak ülkemizi yönetecek ve şanlı bayrağımızı spordan sanata, bilimden eğitime, sanayiden sağlığa kadar her alanda dünyanın her köşesinde başarı ile dalgalandıracaklardır. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlarım’’ dedi.

Güveloğlu, koltuğunu devretti 2

Çocuklara çeşitli ikramlar ve hediyeler veren Mehmed Güveloğlu, Şehit Samet Özkan İlkokulu Müdürü Emel Ercan ve öğretmenlere de günün anısına plaket takdim etti.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.