SON DAKİKA
Hava Durumu

Hatay’da Asi Nehri’nde çamura saplanan vatandaş itfaiye tarafından kurtarıldı

Hatay'ın Antakya ilçesinde Asi Nehri’nde çamura saplanarak mahsur kalan vatandaş, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesiyle kurtarıldı. Olay sonrası sağlık ekipleri tarafından şahsın genel durumu kontrol edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2025 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2025 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
Hatay’da Asi Nehri’nde çamura saplanan vatandaş itfaiye tarafından kurtarıldı

Hatay'ın Antakya ilçe merkezinden geçen Asi Nehri'nde çamura saplanan bir vatandaş, kendi çabalarıyla kurtulamayınca itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine hızla ulaşan Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, mahsur kalan vatandaşı başarılı bir operasyonla kurtardı.

KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKAMADI, YARDIM İSTEDİ

Olay, Asi Nehri'nin Antakya ilçe merkezinden geçen bölümünde meydana geldi. Nehrin sığ ancak çamurlu kısmına giren bir vatandaş, bir süre sonra çamura saplanarak mahsur kaldı.

Çamurdan kendi imkanlarıyla çıkmayı denemesi başarısız olan vatandaş, durumun ciddiyetini anlayınca hemen 112 Acil Çağrı Merkezi aracılığıyla itfaiye ekiplerine haber verdi.

Hatay’da Asi Nehri’nde çamura saplanan vatandaş itfaiye tarafından kurtarıldı 2

İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

İhbar üzerine hızla olay yerine ulaşan Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, nehir kenarında gerekli güvenlik önlemlerini alarak kurtarma çalışmasına başladı. Özel ekipmanlar kullanan itfaiye erleri, çamura saplanan vatandaşa ulaşarak onu güvenli bir şekilde mahsur kaldığı yerden çıkardı.

Kurtarma operasyonunun tamamlanmasının ardından olay yerinde hazır bulunan sağlık ekipleri, kurtarılan vatandaşı ilk müdahale ve sağlık kontrolü için muayene etti. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.