Hatay'da “Yılancı Kemal” yılana parmağını kaptırdı, soğukkanlılığıyla dikkat çekti

Hatay’ın Payas ilçesinde evine giren yılanı yakalamaya çalışan ve bölgede “Yılancı Kemal” olarak tanınan Kemal Başer, 1 metrelik yılan tarafından parmağından ısırıldı. Başer’in sakin tavrı çevredeki vatandaşları şaşırttı.

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2025 09:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2025 09:44
Kaynak: İHA
Hatay'da “Yılancı Kemal” yılana parmağını kaptırdı, soğukkanlılığıyla dikkat çekti

Hatay'ın Payas ilçesinde, yılan yakalamadaki uzmanlığıyla tanınan ve bölgede "Yılancı Kemal" lakabıyla bilinen Kemal Başer, bir eve giren yılanı yakalamaya çalışırken yılan tarafından ısırıldı. Başer'in bu sıradaki sakin tavrı, olaya tanıklık edenleri şaşırttı.

EVE GİREN YILAN PANİĞE NEDEN OLDU

Olay, Payas ilçesinde bir vatandaşın evine yılan girmesiyle başladı. Durumdan korkan vatandaş, bölgede “Yılancı Kemal” ismiyle bilinen Kemal Başer’den yardım istedi.

Hatay'da “Yılancı Kemal” yılana parmağını kaptırdı, soğukkanlılığıyla dikkat çekti 2

YILAN MÜDAHALESİ SIRASINDA ISIRILDI

Kemal Başer, eve giren yaklaşık 1 metrelik yılanı yakalamak istediği sırada, hayvan tarafından parmağından ısırıldı. O anlarda Başer’in “Bırakın bir şey olmaz, hadi bırak hadi bırak” diyerek soğukkanlılığını koruduğu görüldü. Yılanı zarar vermeden elinden uzaklaştıran Başer’in müdahalesi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.