Hatay'da belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 22:07
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.ilkhaber-gazetesi.com
Hatay'da belediye ekipleri karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor

HATAY (AA) - Hatay'da belediye ekipleri, yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamaların yaşanmaması için belediye ekiplerinin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.

Ekiplerin, Antakya, Hassa, Altınözü, Yayladağı, İskenderun ve Belen ilçelerinde 39 noktada, 19 iş makinesiyle yol açma, küreme ve tuzlama çalışması yürüttüğü kaydedildi.

Açıklamada, kar yağışı olan bölgelerde yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.