TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayırsever iş insanından örnek davranış

Hayırsever bir iş insanı olan Fullimex İç ve Dış Tic. A.Ş. kurucu ortağı Beytullah Uslu, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 100 tekerlekli sandalye bağışladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2024 12:46
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Hayırsever iş insanından örnek davranış

Adana’da hayırsever bir iş insanı Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 100 tekerlekli sandalye bağışında bulundu. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. M. Volkan Harput, bağışta bulunan Fullimex İç ve Dış Tic. A.Ş. kurucu ortağı Beytullah Uslu’ya bu davranışından dolayı teşekkürlerini ileterek ayrıca teşekkür plaketi takdim etti.

Hastane tarafından yapılan açıklamada “Hayırsever İş insanı ve Fullimex İç ve Dış Tic. A.Ş. kurucu ortağı Beytullah Uslu, hastanemize 100 adet tekerlekli sandalye bağışladı” denildi.

Sandalye bağışı hastanenin başhekimlik makamında düzenlenen plaket töreniyle birlikte yapıldı. Düzenlenen törene hayırsever İş İnsanı Beytullah Uslu'nun yanı sıra; Hastanenin Başhekimi Doç. Dr. M. Volkan Harput, Adana Genç İş İnsanları Derneği (AGİAD) Başkanı Ali Can Boğa ile Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Nuri Karslıoğlu katıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.