TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Orhan CHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı

CHP’den Seyhan Belediyesi Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Orhan CHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nda adaylığını bir kez daha açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2023 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Hüseyin Orhan CHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nda aday adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Seyhan Belediyesi Başkan Aday Adayı olduğunu belirten Hüseyin Orhan, CHP Seyhan İlçe Başkanlığı’nda adaylığını açıkladı. Açıklamaya Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’da katıldı.

Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, “Şu coşku, şu kalabalık, şu birliktelik, şu beraberlik, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yerel seçimde iktidara gelişinin çoban ateşinin ayak izleridir” dedi.

Seyhan Belediyesi Başkan Aday Adayı Hüseyin Orhan, partililere kendini tanıttı ve neden başkan olmak istediğinden, başkan olduktan sonra yapacağı projelerden bahsetti. Orhan, Seyhan’da özellikle uyuşturucuyla mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizdi ve yapmak istediği projelerin başında bunun geldiğini aktardı.

Orhan, “Hiçbir belediye, kurum, koltuk babadan kalmıyor. O koltuklara sizler bizleri getiriyorsunuz. Bugün dediklerimi unutmayın, not alın. Bir gün Seyhan Belediye Başkanı olduğumda bu sözlerimi yutar, burası benim babamın çiftliği gibi davranırsam, sizleri yok sayarsam ve görevi layığıyla başaramazsam hesabı ilk siz soracaksınız. Yanımda bu yolu benimle yürüyen insanların tamamı bu inançla yanımda duruyor” dedi.

“Seyhan’ın geleceği kelimelerini kullanan Orhan, “Seyhan’ın geleceği derken neyden bahsediyoruz? Hangi gelecekten bahsediyoruz? Biz Seyhan’ın geleceği derken 1 yıl ya da 5 yıl sonrasından bahsetmiyoruz. Meydan, Akkapı ya da bu tür mahallelerden arkadaşlarım burada. Biz gençlerimize ne kadar önem verdik? Bir kağıda ‘Uyuşturucuyla mücadele ediyoruz’ yazıyorlar. Peki gerçekten ediyor muyuz?” dedi ve uyuşturucuyla mücadeleye verdiği öneme bir kez daha vurgu yaptı.

Orhan, konuşmasını şu sözlerle noktaladı:

“Dünyanın en fazla uyuşturucu kullanan kentiyiz, Türkiye’de birinci sıradayız. Ben genç olabilirim fakat 10 yıllık bir birikimim var. Bu birikimle bunun sonunu getireceğiz. Artık anneler okula çocuklarını gönderdiğinde endişelenmeyecek, evlatlarının arkasından ağlamayacaklar. Göreve geldiğim andan başlayarak 2 yıl içinde bu bütçeyle uyuşturucuyla mücadele için gerekli merkezleri kuracağız ve gençlerimizi korumak için elimizden geleni yapacağız. Söylediklerimin birini yapmadığımda hesap sormanız için bu belediyenin önünde sizleri bekliyor olacağım.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.