TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbni Siena İlkokulu’nda coşkulu 23 Nisan kutlaması

İbni Sina İlkokulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okul bahçesinde gerçekleştirilen etkinliklerle coşkuyla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 15:53
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
İbni Siena İlkokulu’nda coşkulu 23 Nisan kutlaması

İbni Sina ilkokulu disiplini ile yetiştirilmiş, Ata’sına bağlı, kendisine armağan edilmiş bu güzel bayramın kıymetini bilen öğrencilerle birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adına yakışır bir muhteşemlikle kutlandı.

İbni Sina ilkokulu

İlkhaber Gazetesi'nden Tevfik DİNÇKALMIŞ'ın haberine göre; Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından,  okulun başarılı ve sevilen Müdürü İsmail Söğüt, 23 Nisan etkinliklerinde ilk konuşmayı yaptı.  

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bize bu güzel ülkeyi yurt kılan tüm şehitlerimizi rahmetle anarak konuşmasına başlayan Söğüt,  Dünyanın başka hiçbir ülkesinde çocuklara özel bir bayramın olmadığını ifade ederek, “Yüce önder Atatürk, ülkenin gelişip yükselmesinin yegane yolunun ülke çocuklarının iyi yetiştirilmesinden geçtiğine inanırdı. Atatürk bu bayramı geleceğin büyüğü olan çocuklara armağan etmiştir. İşte bu temelleri daha da güçlendirecek  olan sizlersiniz. Hepinizin gelecekte ülkemizin demokrasi neferleri olacağınıza inancımız tamdır. Gününüzü kutluyorum. Emeği geçen öğretmenlerime velilerime ve bizlere coşkulu unutulmaz bir gün yaşatan sevimli öğrencilerime teşekkür ediyorum” dedi.

İbni Sina ilkokulu öğrencilerinin gösterileri, aileleri ve öğretmenleri tarafından ilgiyle izlendi. Rengarenk giysileriyle baharın çiçeklerini çağrıştıran öğrencilerin sahnelediği birbirinden güzel gösteriler, şarkılar velilere keyifli dakikalar yaşattı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.